SEAT ATECA YENİ DİZEL MOTORU İLE GELİYOR.

1
1223
SEAT ATECA

Seat’ 300.000 adet satış rakamına ulaştığı yeni Seat Ateca makyajlanan versiyonu ve yeni dizel motor seçenekleri ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Çok büyük değişimlere uğramayan ancak ince ama gerekli rütuşlar sağlanan makyaj operasyonun da asıl önemli konular teknik özellikler oldu. Yeni Ateca’nın donanım seviyelerine bir yeni paket daha eklendi: Xperience ismine sahip bu donanım serisi, çarpıcı özellikleri bünyesinde barındırıyor.

SEAT ATECA DONANIM PAKETLERİ NELERDİR?

Donanım seviyelerinde 3 paket bulunduran Yeni Ateca artık 4 versiyona sahip. Reference, Style, spor donanım paketi FR ve son eklenen Xperience paketleri ile kullanıcıları son derece tatmin etmeyi başaracak gibi gözüküyor. Seat Ateca’ nın son eklenen paketi Xperience ile daha siyah detaylara kavuşacak modelde, ön ve arka sütun çizgileri bölümünde, yan etek saçlarında ve ince detaylarla süslenmiş camaken bölümünde parlak siyah dokunuşlara yer verilmiş. Seat, Ateca’da 16” ile 19” arası boyutlara sahip, 14 farklı alaşımlı jant tasarımı sunuyor. Her donanım seviyesinde standart olarak LED far sistemi sunan Ateca dinamik, kayarlı sinyal lambaları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Son olarak Volswagen grubu araçların artık arka kısımlarında yer alan büyük ve boşluk bırakılarak yazılan model isimleri  Ateca içinde yapılmış ve modele şıklık katmış.

SEAT ATECA

SEAT ATECA İÇ MEKAN TASARIMI NASIL?

Yeni Seat Ateca’nın iç mekanında ise Volswagen grubunun yeni 10.25” lik dijital gösterge paneli en dikkat çekenler arasında. Donanım paketlerine göre alınan 8.25” ile 9.2” lik boyutları bulunan yeni bilgi eğlence sistemi aracın tüm kumanda fonksiyonlarını içerisinde barındırıyor. Direksiyon simidi ve ön cam, opsiyon dahilinde satın alınabiliyor.

SEAT ATECA İÇ MEKAN

MAKYAJLI ATECA MOTOR ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yeni trend motor kombinasyonu olan 1.0 litrelik turbo şarjlı ünite ile kullanıcılarına 110 beygir gücü sunuyor ve manuel şanzıman ile de kombinasyonu bulunuyor. 1.5 litrelik 4 silindirli motoru ise  150 beygir güç üretiyor, üstelik çift kavramları otomatik şanzıman yapısı ile kombine edilebilmekte.Tabi Seat Ateca’nın motor yelpazesinde güç arayan kullanıcılarda düşünülmüş durumda; 2.0 litrelik ünite ile de satışa sunulacak olan Ateca bu motor ile 190 beygir güç üretmekte ve 4 tekerden çekiş sistemine sahip bulunmakta. Eğer Seat Ateca’yı en güçlü versiyonu ile alırsanız DSG şanzımanla kombine edilen tek versiyonu bulunuyor.

2021 Seat Ateca’dan ilk teaser geldi!

SEAT ATECA ARKA GÖRÜNÜM

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here