Carroll Shelby tarafından kurulan Shelby American, uzun süredir Ford Mustang ve F-150 kamyon sahiplerine araçları için özel sürümler ve performans paketleri sağlıyor. Carroll Shelby’nin 98. yıldönümünü anmak için fantastik bir Mustang modeli tanıtıldı. 825 HP gücünde Shelby Mustang Super Snake kullanıcılar ile kavuşacak. Shelby efsanesi her sene olduğu gibi bu sene de bizlerle…

Satılık Mustang İlanları

Shelby Efsanesi | Shelby Mustang Super Snake

Yeni Shelby, grubunun en heyecan verici olanı 825 bg’lik Super Snake ve Speedster versiyonu , kaputun altına yerleştirilmiş  oldukça büyük bir Whipple supercharger 5.0 litrelik bir Coyote V-8 ile gelecek. Ayrıca yükseltilmiş yarım şaftlar, Shelby’ye özel aşırı soğutma paketi ve Borla egzozu, kısa mesafeli vites değiştirici özellikleriyle sınırlı sayıda üretilecek.

Ayrıca Ford Performance palet taşıma paketi, 20 inçlik dövme alüminyum jantlar ve özel Shelby soğutma sistemine sahip  Brembo frenleri de alıyor. Shelby, Super Snake 3,5 saniyede 60 mil / saat hıza çıkacağını iddia ediyor. Manuel donanımlı Snake için 133.785 $ ‘dan piyasa sürüleceği söyleniyor. Tabi ülkemize getirmek için uzun uğraşlar sürmeniz mümkün. Amerika’daki okurlarımız için bu efsanevi yılana ulaşmak biraz daha kolay olacaktır.

Diğer Shelby Modellerinide Özel Üretim Almak Mümkün

Ayrıca 2021 için yeni olan, Signature Edition’ın kısaltması olan GT500SE, 800’den fazla beygir gücü sunan 104.900 $ fiyatla satılıyor. Bu size Carroll Shelby’nin imzasını taşıyan yüksek deri koltuklar ve ön panelde ve motor kapağında aracın ser numarasının yer aldığı bir etiketle size sunulacak. Super snake modeline göre biraz daha alt seviyelerde sunulmasının nedeni içinde kullanılan donanım ve teknolojilerden kaynaklanmaktadır. Sonuç olarak garajınız da tabiki de bir Mustang Shelby yatıyor olacak.

Super Snake, Nisan ayından itibaren Amerika’da seçkin Ford bayilerinde satışa sunulacak.

2. El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here