Subaru, BRZ Modelinin Yeni Yüzünü Gösterdi!

0
729

Subaru BRZ 2022’de Bambaşka Geliyor!

Japon üretici Subaru tarafından ilk jenerasyonu 2012 yılında üretilen sportif model BRZ, 2. jenerasyonu ile 2022 yılında gelecek! 2016 senesinde geçirdiği makyaj operasyonundan sonra güncellenmeyen model, yepyeni yüzü ile beğeniye sunulacak. Subaru, 2021 senesinde üretimine başladığı BRZ modelini Toyota ortaklığı ile duyurmuştu. Toyota GT86  ve Subaru BRZ platform ve kasa kardeşliği ile klon modeller olarak sunulmuştu. Lansman öncesinde Subaru BRZ’ye ait görseller marka tarafından açıklanmaya başladı.

subaru brz 2022

Yeni Subaru BRZ 18 Kasım’da Duyurulacak!

Subaru’nun en sportif üyesi BRZ baştan aşağı yenilendi. Yeni model 18 Kasım’da yapılacak lansman ile yüzünü tam gösterecek. Gösterim öncesi marka tarafından bazı teaser görüntüleri yayınlandı. Ön yüzünü gördüğümüz yeni modelin yumuşak çizgilere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ön far grubunda LED kullanımı mevcut. Özellikle J harfini andıran gündüz LED farların tasarıma katkısı olmuş. Teaser görüntülerde gümüş gri renginde bir BRZ kullanılmış. Lansman da bu renkteki bir model ile gerçekleşebilir.

Yeni BRZ’nin Ağır Kamuflajlı Görüntüleri Sızmıştı!

Far detaylarını yakından gördüğümüz BRZ’nin daha öncesinde kamuflajlı fotoğrafları basına sızmıştı. Sızan fotoğraflara göre oval formun aracın tasarımında hakim olduğunu söyleyebiliriz. Ön tamponda kullanılan bumerang formundaki çıtalar ise modele keskin bir hava veriyor. Arka tarafta ise çift çıkış olan egzoz sistemi dikkat çekiyor.

subaru brz

Yeni BRZ Selefinden Güçlü Olacak!

Yeni BRZ’nin performansı ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Söylentilere göre model ile birlikte; 217 beygir ve 240 Nm tork değerlerine sahip, 2.4 litrelik dört silindirli bir motor seçeneği sunulacak. İkinci bir ihtimal ise 2.0 litrelik 205 beygirlik güç üreten bir motor kombinasyonu ile satışa sunulması. Şanzıman konusunda ise tahminler iki seçeneğin sunulması. Selefinde olduğu gibi 2022 BRZ’de de manuel ve otomatik şanzıma seçenekleri beraber sunulacak gibi gözüküyor. Bekleyip göreceğiz…

İkinci el satılık Subaru ilanları

Boxer Motor Nedir? Çalışma Prensibi Nedir?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here