Ana Sayfa Genel Togg ve Migros, Alışveriş Deneyimi için İş Birliği İmzaladı!

Togg ve Migros, Alışveriş Deneyimi için İş Birliği İmzaladı!

0
1269

Türkiye’nin yerli otomobili Togg‘un ön siparişe açılmasına çok az kaldı. C-SUV segmentindeki otomobil satışa çıkmadan önce bir çok iş birliğine gitmeye devam ediyor. Son olarak Togg ve Migros arasında iş ortaklığı imzalandı. İki dev marka, kullanıcılara yeni hizmetler sunmak için bir araya geliyor. Buna göre Togg şirketinin dijital platformu üzerinden Migros mobil uygulamasında yer alacak. Siparişler direk olarak otomobile teslim edilecek. Ayrıca yol üzerindeki en yakın Migros bulunabilecek ve Migros otoparklarında Trugo şarj istasyonları konumlandırılacak.

Togg ve Migros Arasında Niyet Mektubu İmzalandı

Togg ve Migros arasında bir niyet mektubu imzalandığı duyuruldu. Kullanıcılara başarılı bir deneyim kurmak için imzalanan bu iş birliğinde Migros mobil uygulaması, Togg’un akıllı cihazı içerisinde yer alacak. Böylelikle iki markanın da hizmetleri karşılıklı olarak entegre edilecek.

“Togg’u Tamamen Kullanıcı Odaklı Bir Yaklaşımla Oluşturuyoruz”

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş geliştirdikleri otomobilin gücünü kullanıcıdan alarak daha kullanıcı odaklı bir ürün geliştirdiklerini belirtti. Yeni iş birliklerine de açık olduklarını söyledi ve ayrıca şunları ekledi; “Togg’u tamamen kullanıcı odaklı bir yaklaşımla oluşturuyoruz. Geliştirdiğiniz bir ürün gücünü kullanıcıdan almıyor ise bu ürün ve hizmet ölmeye mahkumdur. Kullanıcıyı odağa aldığımız ve veri üzerine inşa ettiğimiz iş modelimizde yeni iş birlikleriyle kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz”

“İstenilen Saatte ve Belirtilen Adrese Teslim Edilebilecek”

Migros Ticaret A.Ş. İcra Başkanı Özgür Tort da, “Togg kullanıcıları, Togg Trumore platformu sayesinde Togg akıllı cihazından istenilen saatte ve belirtilen adrese teslim edilebilecek şekilde Migros siparişlerini verebilecekler. Yol güzergahı üzerindeki en yakın Migros mağazasını bularak alışverişlerini de yapabilecekler. Bunun yanında mağazalarımızın otoparklarında Trugo şarj noktaları oluşturmak üzere çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca Togg Teknoloji Kampüsü içerisinde yer alacak satış mağazamızda 3.500’den fazla ürün çeşidini kampüs çalışanlarına zamandan tasarruf sağlayan yenilikçi bir alışveriş deneyimi ile sunacağız” şeklinde konuştu.

TOGG, İlk TruGo Şarj Cihazlarıyla Test Edilmeye Başlandı!

KKTC için TOGG’un Direksiyon Yönü Sorun Olacak Mı?

HENÜZ YORUM YOK