Traton, VW Kamyon ve Otobüs İçin Yeni

0
1272
Traton

MAN, Scania, Volkswagen önde gelen ticari araç markalarına göre ; çatı kuruluşu  olarak, şu anda Volkswagen Truck & Bus AG olan şirket ismi  sonunda Traton Group (‘Tray-ton’ olarak telaffuz edilir) yakın zamanda bildirildi. VW Kamyon ve Otobüs İçin Yeni İsim : ‘TRATON’

vw kamyon

TRATON, yeni bir ulaşım çağının şirketi.

TRATON AG Yönetim Kurulu Başkanı ve Volkswagen AG Yönetim Kurulu üyesi Andreas Renschler’in açıkladığı gibi ; netlik, güç ve yenilikçi taşıma çözümleri TRATON’un anlamı budur.

Volkswagen Truck & Bus , MAN, Scania, Volkswagen Caminhões e Ônibus ve RIO’nun çatı şirketidir. Volkswagen Truck & Bus, International Trucks’ın ana şirketi Navistar’da da yaklaşık yüzde 17 hisseye sahip .

Traton

Volkswagen Truck & Bus Group CEO’su ve Volkswagen AG yönetim kurulu üyesi Andreas Renschler, hareketin Volkswagen Truck & Bus için “önemli bir kilometre taşı” olduğunu ve şirkete daha fazla bağımsızlık sağlayacağını söyledi.
Traton
“Grubumuzun ortak kimliğini ve benzersizliğini daha da güçlendirecek” dedi.
VW Kamyon Otobüs İçin Yeni İsim
“Yeni isim aynı zamanda yenilikçi ulaşım çözümleri için lider grup olarak görünürlüğümüzü artıracak. Yeni yetenekler ve sermaye piyasaları için çekiciliğimizi artıracak. “
MAN, Scania, Volkswagen Caminhões e Ônibus ve RIO markaları; Traton Group çatısı altında kendi kimliklerini koruyacak. Resmi isim değişikliğinin bu yıl içinde yürürlüğe girmesi bekleniyor.

 

 

Traton

TRATON’un yansıttığı bu terimler nelerdir?

 İlk üç harf, içinde bulunduğu taşımacılık işine işaret ediyor. Kendilerini ve ayrıca tüm ulaşım sistemini dönüştürmek ve yeniden keşfetmek vizyonuna işaret ediyor. Ve elbette, bir asırdan fazla marka geleneğine olan saygıyı da gösteriyor.

İnsanların ve ürünlerin hareketi için yenilikçi çözümler yaratma geleneği. “Son üç harf ise , muazzam tonajı dünyamızda taşımak için büyük sorumluluğumuzu açıklıyor.”  Sonunda “açık”, her zaman açık tavrımızı gösterir. Günün her saati, dünyanın her yerinde, müşterilerimizin ve ortaklarımızın yenilikçi ürünlerimizle her zaman devam etmelerini sağlıyoruz.

Özetlemek gerekirse: ” Yarattığımız isim güçlü ve benzersizdir. Ve TRATON bizi heyecan verici bir geleceğe götürecek.”

Şirkete göre, bu yeni marka, Grubun bağımsızlığını daha da artırma ve sermaye piyasasına hazır olma yolunda bir başka kilometre taşıdır.

Traton ;

Grubun DNA’sını yansıtıyor: Şirketin ne için çabaladığı ve nasıl davrandığı iddia ediliyor. Daha fazla açıklandığı gibi, ad, yeni bir ulaşım çağı için tasarlanmış ve doğmuş genç bir şirket anlamına geliyor

2. EL TİCARİ ARAÇ

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here