Türkiye GP için heyecan dorukta. Yarışa günler kala özellikle İstanbul’da heyecan dorukta. F1 DHL Türkiye Grand Prix’si ,13-15 Kasım tarihlerinde 9 senelik aranın ardından ilk kez bu sene Intercity İstanbul Park pistinde koşulacak. Şehrin gözde lokasyonlarında tanıtım filmi çekimleri gerçekleşirken caddelerde o özlenen ses yankılanıyor. Yarış yaklaşırken Formula 1 sevdalılarının aklında bu sorular var: Türkiye GP ne zaman? Saat kaçta? Hangi Kanalda? Yayın ücretli mi?

Yarış için geri sayımın başladığı bu günlerde yayıncı kuruluştan sporseverler için müjde niteliğinde haber geldi. Dünyanın en önemli spor organizasyonlarını Türk sporseverlerle buluşturan S Sport, F1 DHL Türkiye GP’sini tüm yarış severlerin uydu alıcıları üzerinden şifresiz olarak da izleyebileceğini duyurdu.

Türkiye GP Heyecanı 13 Kasım’da Başlıyor.

15 Kasım Pazar günü gerçekleşecek yarışın heyecanı 13 Kasım’da antrenman turlarıyla başlıyor. 13 Kasım Cuma günü saat 11.00’de Antrenman 1 ve saat 15.00’te gerçekleşecek olan Antrenman 2, S Sport’ta canlı olarak yayınlanacak.

14 Kasım Cumartesi günü ise saat 12.00’de Antrenman 3 ve saat 15.00’te sıralama turları gerçekleşecek.15 Kasım Pazar günü saat 13:10’da ise F1 Türkiye GP’si Serhan Acar’ın sunumuyla canlı olarak ekranlara gelecek. Tüm hafta boyunca özel içerikler, yarıştan önce ve sonra yaşananlar ve canlı bağlantılarla da F1 Türkiye heyecanı S Sport’ta yaşanacak.

Ücretsiz izlemek için ne yapmalı?

F1 DHL Türkiye GP’sini S Sport’ta ücretsiz şekilde izlemek için yapmanız gerekenler çok basit. Uydu alıcınızın kanal listesinde S Sport kanalı varsa veya halihazırda üyelik sahibi iseniz alıcınızın ayarlarıyla oynamanıza gerek yok. 

S Sport Frekans Bilgileri:

Turksat 4A

TP11 – Frekans: 12188 MHz. – Polarizasyon: Vertical (dikey)

DVB-S2 8PSK – Symbole rate: 27500 ksym/s – FEC: 5/6

2.El Otomobil İlanları

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here