Volkswagen 2020’de Çok Acayip Bir SUV Üretecek!

0
2599

Volkswagen markasının 2020 yılı hedefleri çok ama çok dikkat çekici. Hemen her Avrupalı otomobil üreticisi gibi Volkswagen de gelecek yatırımlarında hybrit teknolojisine, mümkünse alternatif diğer yakıt teknolojilerine ve otonom sürüşe ağırlık veriyor. Volkswagen mühendisleri, tasarımcılarla ve hatta sanatçılarla bir araya gelerek müthiş bir tasarım dili üzerinde çalışıyorlar. Frankfurt Otomobil Fuarında haberi verilen VW ID Crozz II Consept de böyle Hybrit motor teknolojisine sahip, otonom sürüş konusunda epeyce gelişmiş bir model olacak. 
 

VW ID Crozz II Consept Modeli

2017 Frankfurt Otomobil Fuarında bahsi geçen araç, markanın bugün için odak noktası olmuş durumda. Henüz tasarım çalışmaları devam eden aracın özellikleri bugün için çok etkileyici detaylar içeriyor. Bu otomobili Nisan ayında Shangay Otomobil Fuarında da konsept araç kategorisinde görmüştük. Ancak nisandan sonra marka tasarım üzerinde biraz daha çalıştı ve epeyce bir değişiklik yapıldı. 
 
 

VW ID Crozz II Consept Neden Önemli?

Alman otomobil devi Volkswagen’in verdiği bilgiye göre 2020 yılında VW ID Crozz II Consept üretilmeye başlanacak. %100 elektrikli motorla çalışacak. Son derece çevreci, son derece sessiz, son derece ekonomik olacak. Zaten markanın amacı da çevreci, sessiz, akıllı, ekonomik ama bir o kadar da havalı bir binek araç üretmek. Zira, tüm tasarım dili bu konulara odaklanmış durumda. Peki VW ID Crozz II Consept’in menzili ne kadar olacak?
 

VW ID Crozz II Consept Menzili Ne Kadar?

 
Elektrikli motorla çalışan otomobiller artık daha fazla hayatımıza dahiller. Öyle ki ikinci el elektrikli araç ilanları bile verilmeye başladı. Ancak akaryakıta alternatif olarak düşünülen elektrikli motorlar ya da hybrit teknolojisi hala isteneni sunamıyor. Bu da onun benzine yenilmesinin nedeni. Elektrikli araçlar özellikle menzil konusunda hala yeterli değiller. Bu da kullanıcının onları yeterince konforlu bulmasına engel oluyor. Peki, Volkswagen’in uzun süredir üzerinde çalıştığı VW ID Crozz II Consept modelinin menzil mesafesi nedir? Yapılan açıklamlara göre tamamen elektrikli motorla çalışacak olan otomobilin menzil mesafesi 500km. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here