Yeni BMW X4 Test Sürüşleri Esnasında Görüntülendi!

BMW’nin coupe SUV modeli X4, test sürüşleri esnasında casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi. carscoops adlı site tarafından yakalanan yeni X4, kamuflajlı olmasına rağmen tasarımı ile ilgili ayrıntılar veriyor. Makyaj operasyonu geçirecek olan modelin sadece ön ve arka yüzünde kamuflaj kullanılmış. Yeni BMW X4 ‘ün içinde bulunduğumuz yılın son aylarında satışa sunulması bekleniyor.

yeni bmw x4

Yeni BMW X4 için Facelift Zamanı!

Son dönemde elektrikli SUV modelleri ile gündeme gelen BMW, X4 modelini de yenileme kararı aldı. X4 marka tarafından kapsamlı bir makyaj operasyonu ile güncelleniyor. Yenilenen modelin test sürüşleri de son hızıyla devam ediyor. Almanya’nın Munich kentinde kameralara yakalanan model, M-Sport paketi ile görüntülendi. Premium otomobil üreticisinin coupe tasarımlı SUV modeli X4, markanın yeni tasarımına uygun olarak makyajlanmış gibi gözüküyor. Modelin ön yüzünde büyüyen böbrek ızgaraları ve 2 Serisi Gran Coupe ile benzerlik gösteren LED farları görmek mümkün. Arka kısımda ise yine markanın yeni tasarım dilini oluşturan ince uzun LED stop tasarımı mevcut. Bu LED stop tasarımı 2 Serisi ve 4 Serisi’nde kullanılan stop tasarımına çok benziyor.

yeni bmw x4

Yenilenen BMW X4 Üzerindeki Perdeyi Ne Zaman Kaldıracak?

Alman üreticinin yenilenen modeli X4 ‘ün bu yıl içerisinde tanıtılması bekleniyor. SUV segmenti içerisinde son derece sportif bir seçenek olmasına ise şimdiden kesin gözüyle bakılıyor.

yeni bmw x4

İkinci el satılık BMW X4 ilanları

xDrive Nedir? BMW xDrive Teknolojisi Nasıl Çalışır?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here