Ana Sayfa Genel Yeni Dacia Sandero 17 Şubatta Satışta!

Yeni Dacia Sandero 17 Şubatta Satışta!

1
1200

Yeni Dacia Sandero ve Stepway

Yeni Dacia Sandero ve markanın bir diğer modeli Dacia Stepway resmi ağızlardan alınan bilgilere göre 17 şubatta showroomlar da yerini alacak. Bu iddialı modeller markanın yeni tasarım dilini de yansıtacak. Yapılan değişiklikler ile bu iki model de günümüz teknolojilerinden nasibini almış olarak görünmekte. Yapılan açıklamalarda modellerin tüm seçeneklerinin, yüzde 50’lik Ötv diliminde görmemiz de mümkün görünüyor. Yani bu iddialı model hem sunduğu teknolojilerle hem de uygun fiyatı ile piyasaya tam rekabet getirecek gibi duruyor. Özellikle Sandero modelinin en baz versiyonu olan Access donanım seviyesinin güncel kurla ile, vergisiz geliş fiyatı 85.000 TL’nin altında görüleceğinden, yüzde 45’lik vergi dilimine girmesi bekleniyor. Bunun açıklaması da Türkiye’nin en ucuz sıfır kilometre arabası olabilir anlamı taşıyor.

Yeni Dacia Sandero
Yeni Dacia

Yeni Dacia Sandero Markanın Yeni Tanıtım Yüzü Olacak!

Yeni Dacia Sandero firmanın yeni tanıtım yüzü olmayı hedefliyor. Geçirdiği makyaj operasyonu ile birlikte yeni bir hale bürünen otomobilin şimdiden bekleyeni çok görünüyor. Geçirdiği bu değişim ile de Dacia firmasının yeni tasarım dilinin öncüsü olduğu görülmekte. Tasarım detaylarında Belirgin hatları ve dizayn detaylarıyla Yeni Sandero, daha güçlü bir karakter ve sağlamlığa vurgu yapan tasarımıyla yola çıkmaya hazırlanıyor. Otomobil, bir önceki nesle göre daha eğimli ön camı ve alçak tavanı ile daha akıcı bir görünüme sahip gibi görünüyor. Yerden yüksekliği artmasına rağmen

Yeni Sandero, daha geniş kanallar ve tekerlek yapısı sayesinde daha alçak izlenimi vermekte. Yeni Sandero Stepway ise, Dacia ürün gamının çok yönlü modeli olarak öne çıkıyor. Yeni Sandero Stepway, SUV DNA’sı vurgulanan ve macerayı çağrıştıran tasarımı ile Yeni Sandero’dan farklılaşıyor. Daha belirgin hatlara sahip kaput, ızgara altındaki krom Stepway logosu sis farlarının üzerindeki eğimli yapı, modeli fark edilir kılıyor.

Tamamen yeniden tasarlanan Yeni Logan’ın (Yeni Symbol) silueti daha dinamik ve akıcı, ayrıca bir önceki nesle göre biraz daha uzun. Otomobilin dinamik çizgisine; akıcı tavan çizgisi ve yüzeyi daraltılmış yan camlar katkıda bulunuyor. Y formundaki farlar, gövdenin hatlarıyla uyumlu jantlar, daha şık tasarıma sahip kapı kolu gibi ayrıntılar Yeni Sandero ile benzerlik taşıyor.

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

1 YORUM

  1. Eren Can
    şu telefon tutucuyu aracın orijinline koyuyorlar ya beni kazanıyorlar :) süper bir detay.