Ana Sayfa Genel Yeni Hyundai Tucson N Line ”Yeni Bir Bakış”

Yeni Hyundai Tucson N Line ”Yeni Bir Bakış”

0
1172

Yeni Hyundai Tucson N Line

Yeni Hyundai Tucson N Line donanım seviyesi, C Suv segmentine yeni bir bakış açısı getirecek gibi gözüküyor. İddialı tasarımının yanı sıra segment üzerinde ki teknolojik donanımları ile adeta bir uzay mekiğini andırmakta. Yeni Full Led far sistemi ile oldukça ilgi çekici görünen modelin, şimdiden takipçileri geliş tarihini bekliyor. Hyundai markası, C-SUV segmentinde ki beğenilen modeli Yeni Tucson’un N Line donanım versiyonunu tanıtmış durumda. Hyundai N markası adı altında geliştirilen otomobilin içinde ve dışında sportif detaylar bulunuyor. Sportif tasarım öğelerine ek olarak yeni modelde Elektronik Kontrollü Süspansiyon (ECS) özelliği bulunmakta. Yeni Tucson N Line, 2021 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulmaya hazırlanılıyor.

Yeni Hyundai Tucson N Line
Tucson N Line

Yeni Hyundai Tucson N Line Tasarımı Nasıl?

Yeni Hyundai Tucson N Line tasarımı fazlasıyla iddialı durumda gözüküyor. Özellikle far grubu çok dikkat çekici nitelikte. Tucson N Line’ın heybetli duruşu, markanın “Sensuous Sportiness” tasarım kimliğinden gelmekte. Sportif görüntüsünü etkileyici performans unsurlarıyla destekleyen otomobil donanımsal olarakta iddialı konumda. Agresif karakteri perçinleyen geniş hava girişli ön tampon, parlak siyah parametrik ızgara, N Line logoları modele karizmatiklik katmakta. Difüzörlü arka tampon, aerodinamik bagaj spoyleri, çift çıkışlı egzoz susturucusu, gövde rengi çamurluk kaplamaları, 19 inç jantlar, standart modele oranla daha alçak ve geniş bir duruş dikkat çekiyor. Yedi farklı gövde rengiyle satışa sunulacak olan Tucson N Line’da isteğe bağlı olarak parlak siyah tavan renk seçeneği de opsiyonel olarak tercih edilebilecek.

Yeni Tucson N Line’da Motor Seçenekleri Neler?

Eski versiyonlar da olduğu gibi, N Line’da da hem güç hem de verimlilik için çeşitli güçlere sahip motorlara yer verilmekte. Maksimum verimlilik için beş farklı Hyundai Smartstream motorla donatılan bu Suv’de, sadece 1.6 litrelik hacim motora yer veriliyor. Ülkelerin satış stratejileri ve müşteri tercihlerine göre farklılık gösteren bu motorlar arasında en dikkat çeken ünite, hiç şüphesiz 1.6 litrelik 265 PS gücündeki Plug-in Hybrid seçeneği oalrak göze çarpıyor. Aynı motorun 230 PS gücündeki bir hybrid versiyonu daha bulunurken ayrıca 48V Hafif Hibrit ile donatılan 180 veya 150 PS’lik seçenekleri de mevcut durumda. Elektrifikasyon destekli olmayan turbo beslemeli, benzinli 1.6 T-GDI seçenek 150 PS güç üretirken, 136 beygir gücündeki 1.6 litrelik dizel ünite ise 48V Hafif Hibrit tekknolojisi ile donatılmış.

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

HENÜZ YORUM YOK