Red Milan haberleri mi arıyorsunuz? Avusturyalı otomobil markası seçenekleri içinde en dikkat çekicilerden biri olan Ortadan Motorlu Milan Red Otomotiv’in yeni modeli hakkında bir haber yaptık. 

Avusturyalı bir otomobil markası var, otomobil tutukunları iyi bilir: Milan Automotive. Çok özel ve çok sporcu otomobiller üretmesiyle tanınan bu marka, gerçek bir Avusturya ruhuna sahip. Marka geçtiğimiz yalarda yeni bir model tanıttı. Otomotiv dünyasında hatta spor otomobil dünyasında ezberleri bozan bu aracın adı Red Milan. İşte Red Milan hakkında detaylar…

Otomobil üreticileri için emisyon değerleri bugün, hiç olmadığı kadar önemli. Diğer yandan ezber bozan modeller üretmek, tüketiciye kendi farklı ve ayrıcalıklı hissedeceği seçenekler sunmak ve tüm bunları yaparken de iyi görünmek gerek. Bazen aracın etiketindeki kısıtlamalar bu kadar geniş bakmaya engel olsa da spor otomobil üreticileri fiyat konusuna çok takılmıyor. 

Avusturyalı Milan Otomotiv’in son modeli Red Milan yorumları, bu aracın çok ama çok dominant bir seçenek olacağı yönünde. Peki, 2019 model Red Milan hakkında veriler nasıl?

Yırtıcı Kuş

1300HP RED MİLAN

Ortadan Motorlu Milan Red ön tasarımda gerçek bir yırtıcı kuş görüntüsü var. Devasa hava girişleri ve dörtlü egzoz çıkışı da önemli tasarım ayrıntıları. 

Yüksek Aerodinamizm

Red Milan 2019

Aerodinamik verimliliği 1,7 olarak ölçülmüş.

Ölçüler Nasıl?

Yeni Red Milan

Ortadan Motorlu Milan Red  4,7 mm uzunluk, 1,2mm yükseklik de sınıfı için dikkat çekici. 

Karbonfiber Kaporta

Ön görünüm Milan

Son model spor otomobillerin pek çoğunda gördüğümüz karbonfiber karoser Res Milan’da da var. 

Ortadan Motor

Ortadan Motorlu Ön görünüm

Aracın motoru orta kısımda konumlanıyor. Bu ortadaki motor, 6,2 litrelik 4 turbo V8 motor ve 1325HP güce sahip. 1400 NM de tork üretiyor. 

Hızlanması Nasıl ?

Red Milan

Red Milan’ın maksimum hız verisi, 400km/s. Titanyum tekerlek poryaları, çift salıncalıklı süspansiyon sistemi de önemli detaylar. Tekerlek kamber ve kaster açıları da ayarlanabiliyor. 

Red Milan Kaç Para?

Sadece 99 adet üretilen Red Milan otomobiller 2020’de alıcılarına teslim edilecek. Red Milan’ın başlangıç fiyatı ise 2.3 milyon Dolar. Peki ya siz bu modeli tercih eder miydiniz ? Lütfen yorumlarda belirtiniz.

TRİNK SAT

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here