Yeni Suzuki Swift Sport Çok Yakışıklı!

0
1781

1.6 Suzuki Swift Sport Geliyor! Ayrıca Yeni Suzuki Swift Sport Çok Yakışıklı!

Suzuki markası, sportif görünümlü, havalı, modern, dijital teknolojiyle birebir uyumlu, ekonomik ve performanslı bir şehirli araç tasarımı yaptı. Çok yakında onu yollarda göreceğiz. Bildiğimiz Suzuki Swift’in Sport versiyonu, gerçekten çok havalı bir tasarıma sahip. Suzuki Swift modeli, üretildiği ilk günden beri özel bir alıcı kitlesine seslenmektedir. Bu sayede otomobil, kendine has kullanıcı kitlesine sahiptir. Dinamik hatlar, modern çizgiler, gençlik ve coşku dolu bir otomobil imajı vermek üzere bu araçta toplanmıştır. Eğer Suziki Siwft modeli ilginizi çekiyorsa ve ikinci el Suzuki Swift ilanlarına bakıyorsanız, size Swift hakkında güzel bir haberimiz var: yeni Swift geliyor, üstelik çok dikkat çekici bir tasarımla.

İkinci El Suzuki Swift Sport İlanları

Yeni Suzuki Swift Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Geçtiğimiz haftalarda marka, Swift Sport haberleri ile markanın hayranlarını sevindirmiş, ilk resmi açıklamaları yapmıştı. 14 Eylül 2017’de başlayacak olan Frankfurt Otomobil Fuarında göreceğimiz 2017 model Suziki Swift Sport, performans odaklı bir şehirli. Araç, aslında Suzuki markasının Swift modelinin 4. jenerasyonunun performans versiyonu. Yani 2017 model Suzuki Swift’in daha fazla performans odaklı olarak geliştirilmiş hali. Eylül ortasında Frankfurt Otomobil Fuarına gidenelrin detaylı olarak görebileceği araç için elbette çok sayıda oto haber yayını da yapılacak. Böylece yakın zamanda son model Suzuki Swift Sport görselleri ve detaylı bilgi edinilebilecek. Peki, performansı gerçekten doyurucu olacak diye tahmin edilen aracın teknik özellikleri nasıl?

İkinci El Suzuki Swift İlanları

2017 Suzuki Swift Sport Teknik Özellikleri

Turbo beslemeli 1.6 benzinli motor kullanıcıya istediği gücü sunmak üzere geliştirilmiş. 1.6 Suzuki Swift Sport motoru için diğer detaylar da şöyle: 138 beygir güç, 220nm tork değeri ilk dikkat çekenler. Ayrıca yeni Suzuki Swift Sport’un ağırlı toplam 870kilo. Araçta mühendisler, ton başına 160 beygir güç dağıtmışlar. Çok şık performans koltukları, keyifli ve kolay kullanılan multimedya ekran da oldukça cazip bir görünüm sunuyor. Suzuki marka araçlar ilginizi çekiyorsa arabam.com ikinci el Suzuki ilanlarını inceleyerek hayalinizdeki Suziki modelini alabilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz modeldeki Suzuki otomobil ilanları için de arabam.com galeriden ilanlarına ve sıfır araç ilanlarına bakabilirsiniz. Böylece Suzuki Swift kampanyalarından da hızlıca haberdar olabilirsiniz.

İkinci El Suzuki İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here