Yerli Otomobil TOGG ile Tüketici Elektroniği (CES) Fuarı 2022 Merkezli Gösterim Yapılacak!

1YERLİ OTOMOBİL TOGG İLE CES 2022 MERKEZLİ GÖSTERİM YAPILACAK

TOGG ’un gösterimi hakkında açıklama geldi. Yerli Otomobil TOGG ‘un yaptığı duyuruya göre, otomobil CES 2022 fuarındaki yerini alarak meraklıları ile buluşacak.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından tasarlanan ve Türkiye’de üretilerek ülkemizde geniş kitlelerin beğenisine ve kullanımına sunulacak olan “TOGG Yerli Otomobil” Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell, Zorlu Holding ve TOBB ortaklığında 2018 yılında start verilen bir projedir.

Orta sınıf C Segmentinde bir elektrikli otomobil olarak konumlanan TOGG, 500km menzil ve 300km yol alabilme becerisine sahiptir. 2022 yılında otomobil piyasasına sürülmesi planlanan bu yerli otomobil çok yakında görücüye çıkacak.

2Yerli Otomobil TOGG, SUV Modeli ile 2022 yılında Seri Üretime Alınacak

Yerli elektrikli otomobil TOGG, SUV formunda 2022 yılının sonunda seri üretime alınarak tüketicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. 2023’te de satışa girmesi planlanan TOGG ‘un Elektrikli SUV Modeli, CES 2022 Fuarı’nda da ilk kez gösterime girecek.

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş’ın geçtiğimiz dönemde çeşitli basın kaynaklarına geçtiği bilgiye göre; Türkiye’nin Otomobili, 2023’te yollarda olacak ve 5 farklı model çalışılacak.

Ancak Fabrikası Gemlik merkezli inşa edilen TOGG, ilk olarak SUV Modeli ile görünecek.

3CES 2022, Las Vegas’ta Düzenlenecek

CES 2022, Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada Eyaletinde bulunan, Mojave Çölü üzerinde kurulu şehir Las Vegas’da düzenlenecek. CES, dünyanın en prestijli teknoloji fuarlarından biri olarak otoritelerce gösteriliyor. Al böyle olunca, teknoloji alanında hünerlerini sergilemek isteyen kurum ve kuruluşlar hararetli bir şekilde bu fuara hazırlanıyor.

4Yerli Otomobil TOGG, Resmi Twitter Hesabı Üzerinden Duyurdu

6 Aralık 2021 tarihinde, “Türkiye’nin Otomobili” Twitter hesabı üzerinden bir duyuru paylaşıldı. Metin ile desteklenen görüntüde TOGG ‘un kokpit animasyonuna yer verildi. Direk simidinin, daha önce lanse edilenden farklı olduğu görülen TOGG ‘un fiziksel olarak 2022 CES’te olup olmayacağı ise verilen bilgiler arasında belirtilmemiş.

Twitter Metni ise şöyle: “Bu yıl 55’incisi düzenlenen, teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES- Tüketici Elektroniği Fuarı’nda olacağız. 5- 8 Ocak 2022 Las Vegas, ABD #YeniLige Yolculuk, #TOGG”

İkinci El Otomobil İlanları

TRİNK SAT!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Yerli Otomobil TOGG   Yerli Otomobil TOGG

1 YORUM

  1. Şu arabadaki duruş asalet dünyada hiçbir markada yok. Gerçekten çok harika bir araba umarım en yakın zamanda Türkiye yollarında da görürüz. Satışa ne zaman çıkacak acaba?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here