Ana Sayfa Haberler Zaman, Değişime Yol Verme Zamanı

Zaman, Değişime Yol Verme Zamanı

0
937

zaman

2020 zaman dilimi bir yığın felaketle geçti ve hiçbiri küçük de değildi. Dünyayı gerçek veya sanal pencerelerden gördüğümüzde, evde sıkışıp kaldığımız için, iç karartıcı haberlerin her bir parçası büyüleyiciydi.

Değişim İçin Zaman Daralıyor

emisyon-zaman

Çoğunuz gibi, birkaç hafta önce penceremden baktım ve iklim değişikliğini yakından ve bizzat olarak gördüm. Artık incelikli veya soyut değil, parlak turuncuydu ve her yerdeydi. Sorun birdenbire her zamankinden daha büyük ve zaman olarak daha acil göründü.

Gezegen yanarken, suçlular tam anlamıyla sokağımda bir aşağı bir yukarı hareket ediyordu. Tek kişilik, insan kullanımında, benzinle çalışan otomobiller…Dünya’daki sera gazlarının en büyük ikinci sebeplerinden bahsediyorum.

Cruise Değişim Zaman Kolluyor

cruise

Büyük çözümlere ihtiyacımız var. Ve onlara şimdi ihtiyacımız var.

Ancak üstesinden gelinemeyen sorunlara yönelik büyük çözümler bir gecede birlikte saldırıya uğramaz. Uzun bir süre boyunca sarsılmaz bir bağlılık alırken, çılgınca hype’dan hayal kırıklığına dönüşen beklenti döngüleri sürüyor.

Yine de zaman zaman, o yılların etkisinin ve vaatlerinin kendilerini çok somut bir şekilde gösterdiği küçük ama önemli anlar olacaktır. Ve bu ruhla, şu anda o anlardan birine ulaştığımızı paylaşmaktan heyecan duyuyorum.

Artık Cruise, otonom otomobillerimizden insan yedek sürücüleri kaldırmak için California DMV’den bir izin aldı. Bu izni alan ilk şirket onlar değil, ancak onu büyük bir ABD şehrinin sokaklarında kullanıma ilk koyan onlar olacak.

Yıl sonundan önce, benzinsiz ve direksiyonda kimse olmadan arabaları SF sokaklarına göreceğiz. Çünkü sürücüyü güvenli bir şekilde taşımak, sürücüsüz bir arabanın gerçek ölçütüdür ve fosil yakıtları yakmanın ulaşımın geleceğini inşa etmenin bir yolu olmadığı için buna da mecburuz.

Küçük Dönüşümün Yankısı Büyük Olacak

Cruise

‘’Küçük anahtarla, sessiz bir an olacak. Ancak yankı yüksek olabilir.”

Anlıyorum bunun dramını takdir etmek zor olabilir. Herkesin göreceği tek şey, sessizce şehir içinde kendi kendine giden bir araba olacak. Hız değil, kaza değil. Sadece sessizce geziniyorsunuz. Ama gökyüzüne gerçek bir fırlatma olmasa bile, bu bizim aya fotoğrafımız olabilir. Ve SF’nin kaotik, cesur sokakları fırlatma rampası neden olmasın. Cruise görevindeki herkes tarafından yıllarca kan, ter ve gözyaşlarının döküldüğü yer burasıdır. Ve 3,2 milyon km’den fazla şehir testinin ilk kez gerçekten yola çıkacağı yer: Dünyanın en zor sürüş şehirlerinden birinde kendi başına giden bir elektrikli araba.

2.El Elektrikli Araçlar

HENÜZ YORUM YOK