Nissan 370Z Roadster güncel bir spor otomobil hissine sahip. Coupe ile aynı 322 beygirlik 3,7 litrelik V6 motoru paylaşmaktadır. Porsche Boxster S ve BMW Z4 gibi rakipleri geride bırakırken, onalrdan daha da fazla performans sunuyor. Yine de bazı dezavantajlar var; bakımı pahalı ve uzun mesafeleri kat etmek söz konusu olduğunda rahatsız edici şekilde gürültülüdür.

Motorlar, performans ve sürüş

0-100 km / s 5.5 saniyelik kısa bir zamanda çıkmakta, Tıpkı Coupe gibi, Roadster’ı sürmek, ağır direksiyon ve sağlam manuel vites değiştirme sayesinde keyifli bir sürüş deneyimi sağlar. 2010 öncesi 370z’lerin süspansiyonu biraz sert olabilir, ancak yaylar ve amortisörlerdeki değişiklikler ile ekstra ses yalıtımı, otomobilin temel karakterini değiştirmeden konforu ve arıtmayı iyileştirdi.

370z İç mekan, tasarım ve teknoloji

Bu arabada dikkatleri kendinize çekmeye hazırlanın. Kaslı ve agresif tasarım, hırçın bir görüntü sağlıyor. Arka güvertede görünen anten gereksiz olsa da, bumerang ön ve arka farlar ve Z rozetlerine entegre göstergeler gibi özellikler hoş detaylar bulunmaktadır. İç mekan coupe ile aynıdır ve bu, kaliteli malzemeleri iyi düşünülmüş bir tasarımla harmanladığı anlamına gelir. BMW Z4 veya Porsche Boxster’da bulunan kalite derinliğinden yoksundur. Deri ve Alcantara sıçramaları birinci sınıf bir his yaratmaya yardımcı oluyor ancak 370Z, doğrudan rakiplerinden daha ucuz bir ürün olduğu gerçeğini gizleyemiyor.

370z Pratiklik, konfor ve bagaj alanı

60 km hıza kadar çalışabilen rakiplerinin çoğunun aksine, 370Z’in tavanı yorucu hale gelebilecek şekilde zordur. Tavan katlandıktan sonra sabit bagaj alanına kapanır, ve yükleme alanının sadece 140 litresi kalır, bu da tek bir golf çantası zar zor sığar. Kabin, Coupe kadar geniştir ve ön koltuklar, dört yönlü elektrikli kontroller sayesinde kolayca ayarlanabilir, ancak direksiyon kolonu yalnızca yüksekliğe göre ayarlanır.

Güvenilirlik ve Güvenlik

Bir kaza anında ortaya çıkan açılır kapanır kaput, yayaların yaralanmasını önlemek için tasarlanmıştır ve standart olarak gelir. Elektronik denge kontrolü ve ön, yan ve perde hava yastıkları da standart donanımdır. 350Z Roadster, üretim çalışması sırasında hiçbir önemli geri çağırma veya yaygın sorun yaşamadı, bu nedenle işaretler iyi yönde.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here