Lamborghini Huracan spyder, 2014 yılında Gallardo’nun yerini aldığında doldurması gereken oldukça büyük açık vardı. İkamesi şimdiye kadarki en çok satan Lamborghini idi ve ana firma Audi’nin yardımıyla İtalyan üreticide kalite için yeni standartlar belirledi. Huracan, ilk olarak Gallardo tarafından oluşturulan dizaynı ve Audi’nin en son Virtual Cockpit ekranı da dahil olmak üzere Lambo’nun daha büyük V12 modelleri kadar cazip hale getirmek için bol miktarda yeni teknoloji kullanıldı. Ve sonra, Lamborghini üstü açık versiyon olan Huracan Spider üretildi.

Huracan Spyder

Açılır tavanı, 5.2 litrelik bir V10’u ve 200.000 £ fiyat etiketi (ingiltere fiyat listesi) olan limon yeşili bir Lamborghini her zaman dikkatinizi çekecek ve hemen hemen böyle bir arabaya yarım km yaklaşan herkesin dikkatini çekecektir. Yine de doğru an geldiğinde ve gazlamaya izin verecek bir alan bulduğunuzda, Spyder tam bir süper otomobil deneyimi sunar. V10 motoru devri 8.000 dev / dak’nın ötesine geçer ve bunu yaparken son derece muhteşem sesler çıkarır. Motor, en son Audi R8’de aldığınız 5,2 litrelik birimle aynıdır. Bu nedenle turboşarj olmadığı için, gaza verilen yanıt anında ve çoşkuludur. Spyder’ın üç sürüş programı vardır. (sokak), Spor ve Corsa (yarış).

Sürüş Deneyimi

Huracan’ın süspansiyonu ve vites değişimi daha odaklı hale gelirken, gaz kelebeği haritası da daha yoğun hale geliyor. Ve yine de oldukça kötü bazı yollarda bile, arabayı Strada’da bıraktığınız sürece, yolculuk nadiren, gerçekten de rahatsız eder; Corsa’da konfor seviyeleri oldukça kötüdür ve Strada’ya geri dönmek zorunda kalırsınız.

Huracan Spyder, bir milyon dolarlık hissettiren bir kabine sahiptir. Kalitesi, 10 yıl öncesine kıyasla farklı bir seviyede, kokpit ise düğmeler ve orta konsoldaki marş düğmesi üzerinde parlak kırmızı açılır kapanır kapakla bir savaş uçağı hissine sahiptir. Ve elektrikli kaput, bir düğmeye basıldığında zarif bir şekilde yukarı ve aşağı kayarak yoldan geçenlerin asla yorulmayacağı bir sokak tiyatrosu sergiliyor. Huracan Spyder mutlak bir mücevherdir. Bir gün bunun gibi arabalar artık Lamborghini gibiler tarafından yapılmayacak ve bu gerçekten çok üzücü olacak.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here