2021 Jeep Wrangler: Araziden Çıkmak İstemeyeceksiniz

0
924
jeep wrangler

Sert ve saf arazi araçlarını düşündüğünüzde, 2021 Jeep Wrangler her zaman akla gelen ilk modellerden biri olmuştur. Wrangler bugün piyasadaki birkaç gerçek 4×4’ten biri. Kökleri 1940’lara dayanan bu otomobil yıllar geçtikçe gelişmeyi başarmış, bir anlamda da bir stil nesnesi haline gelmiştir. Bunun bir kanıtı olarak, stilistik köklerine sadık kalan bu Amerikan arazi aracı, yepyeni bir plug-in hibrit güç aktarım mekanizmasıyla birlikte de mevcut.

2021 Jeep Wrangler’ın teknik veri sayfası :

 Veri Sayfası
 koltukların sayısı 4
 Gövde 192/587
 Güç kaynakları Benzin / Dizel / Hibrit
 Sınıf Euro 6D
 Hp / kW (itibaren) 200/147

 

2021 Jeep Wrangler: Boyutlar

Wrangler, hem şehir içi hem şehirler arası hem de arazi yolları için uygun boyutlara sahip bir otomobil. Uzunluk, B segment otomobillerin hemen üzerinde 422 santimetre, genişlik ve yükseklik ise sırasıyla 189 ve 188 santimetre olarak kaydedildi. Fakat bagajdan biraz fedakarlık yapıldığını söylemeliyiz. Kapasite yalnızca 192 litre.

Boyutlar
Uzunluk 4.220 mm (4.882 uzun dingil mesafesi)
Genişlik 1.890 mm
Yükseklik 1.880 mm
Dingil 2.459 mm (3.008 uzun dingil mesafesi)

 

2021 Jeep Wrangler: Dış Görünüm

Wrangler’ın ikonik çizgileri nesiller boyunca süregeldi. En son serileriyle bile sinirli ve erkeksi (cinsiyetçi dil için özür dileriz.) bir tasarımla geçmişe saygı duruşunda bulunuyor. Ön kısım, yanlarında iki dairesel optik grup bulunan yedi dikey şeritli klasik ızgaranın varlığı ile karakterize edilmiş.

Kaputtan ayrılan tamponlar, Jeep Wrangler’a daha da fazla karakter katıyor ve arabanın off-road ruhunu vurgulayarak yan tarafın ana hatlarını çiziyor. Dikey ön cam ve kare tavan çizgisi bütüne güçlü bir görüntü verirken, arka kısımda eşit derecede net çizgiler ve bagaj kapağının yanlarına yerleştirilmiş küçük optik gruplar bulunuyor.

2021 Jeep Wrangler: İç Mekan

Jeep Wrangler’ın dış kısmının sert görünümü, iç mekanda hem dokunuşu hem de görüşü tatmin edebilen kaliteli plastik ve derilerin bulunduğu yolcu bölmesinin içinde tamamlanıyor. Gösterge panelinin düzeni, önceki sürümlerin tarzını hatırlatıyor, ancak aynı ekranın merkezinde yer alan bilgi-eğlence sistemi sayesinde modern zamanlara göre güncellenmiş.

Motor Yelpazesi

Jeep Wrangler’ın motor yelpazesi üç farklı üniteden oluşuyor. Birincisi, 272 hp maksimum güce sahip 2.0 turbo benzin, ikincisi ise 200 hp 2.2 Multijet.

İki elektrik motorunu 2.0 benzinli motorla birleştirerek toplam 380 hp güce sahip olan plug-in hibrit varyant olan 4xe de fiyat listesinde olacak.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here