2021 Lamborghini Huracán STO Tüm Şartlara Hazır… Odaklanmış ve vahşi 631 hp STO, Lamborghini’nin nihai pist odaklı Huracán’ıdır.

8500 Rpm’yi Aşan Devir ve Gerçek Hisli Direksiyon, 631 Beygir Gücünün Kullanımını Kolaylaştırır

Lamborghini’ler ender, büyüleyici bir otomobildir. Dahası bu araçlardan biri ile yolculuk yapmak oldukça eğlencelidir. Özellikle de STO gibi özel arabalarda. Bu, markanın GT3 yarışlarında kullandığı arabaya bir selam olan Super Turismo Omologato’nun kısaltmasıdır. Sürekli küçülen tur süreleri arayışında Huracan Performante’nin bir adım üstünde olan 3351 kiloluk STO, her yerinde benzersiz karbon fiber gövdeye sahiptir. Ayrıca Countach yapacak kadar büyük, ayarlanabilir bir karbon fiber kanat içeren yeni bir aerodinamik pakete sahiptir. Kanat ve aero parçaları, otomobilin 280 kmh’de 420 kg yere basma kuvvetine katkıda bulunuyor. İç dikiz aynasına bakın ve kendisini tamponunuza bağlı olan otoyol devriyesini göremeyeceksiniz. Aksine bunun yerine, büyük bir kepçe ve soğutma delikleri içeren motor kapağını iyi bir şekilde göreceksiniz. Balık benzetmesinin daha fazla yardıma ihtiyacı varmış gibi, Lamborghini arkaya neredeyse köpekbalığı yüzgeci yerleştiriyor.2021 Lamborghini Huracán STO Tüm Şartlara Hazır!

Trafiği kalıcı olarak kaybetmek için, iyi sürülen bir BH’ye ayak uydurabilecek pek bir şeyin olmadığı herhangi bir virajlı kanyon yoluna gidin. Aracın ön uç tutuşu size güven verir. Ayrıca direksiyon ise yolu altınızdan kayan bir platform gibi okur.

2021 Lamborghini Huracán STO en hızlı şekilde gider. Ayrıca yolda araçlar arasından kayarken dişlerini geçirecek gibi görünen vahşi bir arabadır. Köşelere daha derine itmenin kolay olduğunu kanıtlar. Ayrıca çok tozlu bir skidpad üzerinde, isteğe bağlı Bridgestone Potenza Race kauçuğuyla 1,14 g tutunma kaydedildi. Bu yeni sokağa uygun palet lastikleri, öngörülebilir şekilde tutuştan vazgeçiyor ve turlar biriktikçe tutuşunu koruyor. Ayrıca daha az ekstrem bir Potenza Sport da sunulacak.

2021 Lamborghini Huracán STO Tüm Şartlara Hazır!

2021 Lamborghini Huracán STO ‘yu Sürerken İşitme Duyunuzu Kaybedebilirsiniz?

Huracán STO’da koltuklar beklenildiği şekilde rahat değildir. Dahası işitme duyunuzu korumak için kulak tıkaçları takmanız gerekecek ve yan aynanıza baktığınızda yol yerine motor kapağını görürsünüz.

Ayrıca şimdide de aracı üretimi durdurulan dört tekerlekten çekişli Huracan Performante ile karşılaştıralım. Yorumunuz muhtemelen göz açıp kapayıncaya kadar “Bu şimdiye kadar sürdüğüm en iyi araba” dan “Lütfen lastik duvarına çarpmayın” olur. Arkadan itişli STO’lar yol tutuşu ve karbon seramik frenler her turda tutarlı kalır. Ayrıca fren pedalı hissi, sadece doğru baskı ile aranır.

2021 Lamborghini Huracán STO Tüm Şartlara Hazır!

Egzoz ince ayarları, güç değişmeden kalsa da, V-10’un da doğru kabuğu aldığı anlamına gelir. Devirler vahşi bir şekilde gelir ve çift kavramalı otomatik vites geçişlerini anında keser. Ses yalıtımının olmaması motoru daha da yakınlaştırır. Hatta buna lastiklerin kükremesini de ekleyin. Ardından bu ses kombo sağır edici bir uğultu haline gelir. Bir de 90 dakika sonra sürücü değişikliği için belinizi hazırlayacak tek parça yarış koltuklarının acısı var. Bir köpekbalığıyla yaşamanın birkaç dezavantajı vardır.

2021 Lamborghini Huracán STO Özellikleri

2021 Lamborghini Huracan STO; Araç Türü: ortadan motorlu, arkadan çekişli, 2 yolcu, 2 kapılı coupe. Özel ve gelişmiş bağlantılı teknolojiler paketi, sürüş etkileşimini daha önce hiç görülmemiş bir düzeye çıkarmaya hazır. Lamborghini Connect, STO sürücülerine direksiyon başında değilken gönül rahatlığı sağlar ve sürüş sırasında her zaman araçta güncel işlevler sunar.

Lamborghini motor sporları mirasına saygı duruşunda bulunan yarıştan ilham almıştır. Ayrıca bu tasarım, podyum sınıfı performans için aşırı aerodinamikle birleşiyor.

Motor

Emişli motor, nefes kesen performansı ile tüm gücünü serbest bırakır. Ayrıca daha da kükreyen bir ses verir: Sportif karakteri pole pozisyonundadır.

DOHC 40 valf V-10, alüminyum blok ve kafaları, bağlantı noktası ve doğrudan yakıt enjeksiyon
Hacim: 318 3 , 5204 cm- 3
Güç: 631 hp @ 8000 rpm’de
Tork: 417 Ib-ft @ 6500 rpm’de

Şanzıman

7 ileri çift kavramalı otomatik Şasi; Süspansiyon, Ön/Sağ: kontrol kolları/kontrol kolları
Frenler: 15,4 inç havalandırmalı, çapraz delikli seramik disk/14,2 inç havalandırmalı, çapraz delikli karbon seramik disk
Lastikler: Bridgestone Potenza Yarış
F: 245/30ZR -20 (90Y ) Sol Sağ: 305/30ZR-20 (103Y) L

İkinci El Lamborghini Huracan İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here