BMW X1 xDrive25e M Sport İncelemesi

Güncellenen ikinci nesil BMW X1 xDrive25e, küçük premium SUV segmentinde güçlü bir rakip olmaya devam ediyor. Kaslı görünümü, iç mekanda bol miktarda alan yaratıyor. Bu nedenle kompakt bir hatchback’in yeterince büyük olmadığını düşünen alıcılar için ideal bir aile aracıdır.

Meraklıları X1’in BMW’nin meşhur tatmin edici bir yol tutuşu sunduğunu duymaktan memnuniyet duyacaklar. Hem önden hem de dört tekerlekten çekişli versiyonları sürüş için ilgi çekici olmakla birlikte güçlü de performans sunar.

BMW SUV serisine giriş noktası olan BMW X1 xDrive25e, alıcılar için mükemmel bir seçimdir. 1 Serisi hatchback’in yüksek sürüş varyasyonuna sahip bir BMW’den biraz daha fazlasıdır.

bmw x1 xDrive25e

Yeni BMW X1xDrive25e aynı platformu kullanıyor

BMW X1 Mk2, 2016 yılında satışa çıktı. MINI Countryman ve Clubman , BMW 2 Serisi Active ve Gran Tourers ve coupe tarzı X2 crossover ile aynı UKL2 platformunu temel alan, baştan aşağı yeniden tasarlanmış bir tasarımdır. Platform önden veya dört tekerlekten çekişli olarak sunuluyor. Bu nedenle önceki X1’den farklı olarak, mevcut modelde arkadan çekiş seçeneği yok. X1’in güncellenmiş bir versiyonu 2019’da piyasaya sürüldü ve ilk kez plug-in hibrit güç aktarması bu modelde geldi.

Güncellenen VMW X1 xDrive25e, 1 Serisi hatchback’ten daha büyük X3 SUV’a benzer stil ve boyutlara sahiptir. Birinci nesil modelden daha fazla alan yaratan daha büyük bir gövdeye sahiptir ve X1’i, kompakt bir aile hatchback’in sunabileceğinden daha fazla alana ihtiyaç duyan alıcılar için uygun bir seçim haline getirir.

bmw x1 xDrive25e

Daha büyük BMW modellerinin aksine, X1 önden çekişli olarak mevcuttur. Kardeş şirket MINI ile paylaşılan UKL2 platformu, önde dikme tipi bir süspansiyon kurulumuna ve arkada çok bağlantılı bir aksa sahiptir. Ayarlanabilir amortisörler yalnızca M Sport’ta bir seçenek olarak mevcuttur ve X1’in sürüşü ve yol tutuşu için büyük faydalar sağladıkları için bunları opsiyon listenize eklemenizi öneririz.

bmw x1 xDrive25e

Motor seçenekleri

X1’de iki dizel ve iki benzinli motor seçeneğine sahip. Hepsi iyi performans ve mükemmel ekonomi sunar. Ayrıca en ekonomik olan plug-in hibrit versiyonu da var. Hibrit sistem 217bg ve 385Nm tork üretiyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here