Ford Transit van 2006 yılında geri makyajlandı. Eskimiş görüntüsü daha modern bi tasarımla yenilendi. Bu yeni model 2014 yılında yepyeni Transit değiştirildi.Transit Van, Türkiye’de en çok sevilen ticari araçların başında geliyor.

Motor Seçenekleri

Hepsi 2,2 litrelik dizel motora sahip ön, arka ve dört tekerlekten çekişli model seçenekleri mevcuttur. FWD modellerinde 100bhp, 125bhp veya 140bhp güç çıkışı vardır. RWD modellerinde ise 100bhp, 125bhp, 135bhp veya 155bhp ve AWD modellerde 125bhp güç çıkışı sağlar. Transit minibüsün tüm versiyonlarında standart olarak altı ileri manuel şanzıman bulunur.

Geniş ürün yelpazesi, üç dingil mesafesi uzunluğu, dört gövde uzunluğu ve üç tavan yüksekliği seçeneğinden oluşuyor. Böylece alıcılar normal bir panelvan’dan yolcu kabini ve bir Transit minibüsten damperli kamyona kadar her şeyi seçebiliyor. Transit markası, yeni bir Transit Courier’ın en yeni Transit Connect küçük minibüsüne katılmasıyla genişletildi.

Transit müşterileri, önden çekişli, arkadan çekişli ve dört tekerlekten çekişli seçenekler arasından seçim yapabilirler. Genel olarak, önden çekişli versiyonlar daha düşük bir yükleme tabanına sahiptir. Bu, yükleme alanına sık sık inip çıkan veya minibüsünü manuel olarak yükleyen kullanıcılara hitap eder.

Maksimum ağırlık taşıyanlar için, arka tekerleklerden çekiş en iyi seçenek olacaktır. Çünkü çekişli tekerleklerden daha fazla ağırlık ile en güçlü çekişi elde ederler. Dört tekerlekten çekişli Transit van , daha yüksek yerden yüksekliğe sahiptir. Sınırlı arazi kullanımı için tasarlanmıştır.

Kısa, orta ve uzun dingil mesafesi seçeneklerinin yanı sıra normal minibüs ve çift kabinli minibüs seçenekleriyle 15 Transit van gövde stili ve kapasitesi vardır. Ford, kısa dingil mesafeli Transit’i alçak veya orta tavanlı olarak sunuyor. Orta dingil açıklığı versiyonu alçak, orta veya yüksek tavan seçenekleriyle geliyor. Jumbo minibüs, 4,122 mm’lik muazzam bir yük uzunluğu ve yüksek bir tavan ile serinin en üstünde.

Transit Van Tam Bir Yük Arabası

Transit’in hangi versiyonunu seçerseniz seçin, yük hacmi rakiplerini zorlar. En büyük Jumbo van 14.3 metreküp sunuyor. Ancak 17.0 metreküpe kadar olan Citroen Relay , Fiat Ducato ve Peugeot Boxer ile eşleşmiyor. Ancak bu bir dezavantaj değildir. Uzun dingil mesafeli, yüksek tavanlı, modele 3,5 tonluk bir yükü koyarsanız rahatlıkla taşıyacaktır. Transit’in yük kapasitesi 3,5 ton (3,500 kg) brüt ağırlık MWB modelleri için 1,665 kg’a kadar uzanıyor. Bu çoğu rakibinin yetişemeyeceği bir rakam.

Kapsamlı gövde altı çinko galvanizlemesi ve 12 yıllık korozyon önleyici garanti, çekiciliğe katkıda bulunur. Standart ekipman, yüke duyarlı ESP stabilite kontrolünü içerir. Bu aynı zamanda Mercedes Sprinter ve VW Crafter’da da bulunuyor.

Ford ayrıca, bir çarpışma durumunda yükü kabinden uzak tutmak için tam çelik bir bölme de içerir. Yolcu ve yan perde hava yastığı opsiyondur. Sürücü hava yastığı ise standarttır.

TRANSİT VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here