Subaru fiyat listesi Temmuz 2021 Listesi Subaru severlerin belki de en yakından takip ettiği şey olabilir. Son zamanlarda Crossover ve SUV alanında iyi bir çıkış yakalayan Subaru etkilemeye devam ediyor. Brz modeli ise spor bir yaşam tarzı benimseyen sürücüleri mest eden ünlü Subaru modeli olarak karşımıza çıkıyor. Peki Subaru fiyat listesi ne durumda? Detaylar için aşağıya kaydırın.

1Subaru Forester e-Boxer Temmuz 2021 Fiyat Listesi

Subaru Forester 2.0l Benzinli DOHC motor ile beraber 150ps güç ve 194 Nm tork üretebiliyor. Bu modelde 2.0l Benzinli DOHC motorun yanında CVT şanzıman tercih edildi.

Subaru Forester, 2.0i e-Xclusive 2.0i e-Xtra / e-Xtreme 2.0i e-Sport EyeSight versiyonları ile satışa sunuluyor. İç ve dış mekanı yeniden tasarlanan bu eşsiz SUV’lerin macera tutkunuzla birleşmesi ortaya eşsiz bir bağ çıkarıyor. 8 farklı yöne ayarlanabilen ve aynı zamanda elektrikli olan sürücü ve ön yolcu koltuklarına sahip olmasının yanında sadece tek bir tuşa basarak yatabilen arka koltuklara da sahip. 6,3” genişliğinde bilgi ekranı sistemi, 8” genişliğinde eğlence ekranı, anahtarsız çalıştırma, hız sabitleme, her iki bölmede bulunan otomatik klima, katlanır ve aynı zamanda ısıtmalı yan aynalar, geri görüş kamerası, otomatik uzun far sistemi, kör nokta uyarı sistemi, arka çarpışma önleyici fren sistemi, otomatik uzun far özelliği, yüz tanıma ve EyeSight Önleyici Güvenlik Sistemleri yukarıda belirttiğimiz her versiyonda standart olarak bulunuyor. Ayrıca Subarunun akıllı sürüş sistemlerinden olan (SI-DRIVE), X-MODE, Yokuş iniş kontrolü de standart olarak her modelde sabittir.

Yeni Subaru Forester e-Boxer yakıt tüketimi şehir içi 8.5L, şehir dışı 6.0L, ortalama 6.9L olarak hesaplanmıştır. En yüksek hızı 175km/s ve 0-100km arası hızlanma süresi ise 13.9 saniyedir.

İkinci El Subaru Forester e-Boxer Fiyatları

2Subaru XV Temmuz 2021 Fiyat Listesi

Subaru Fiyat Listesi 2021 Temmuz Ayı serimizde sıradaki model Subaru XV. Crossover tasarım diline yön veren XV modeli Subaru marka kimliğini temsil eden en etkileyici modeller arasında yer alıyor. 114 PS güç ve 150Nm tork üreten XV, Subarunun vazgeçilmez motoru olan 1.6l Boxer motora sahip. Şanzımanda ise Tork konvertörlü CVT tercih edilmiş. Subarunun her modelinde olduğu gibi XV modelinde de AWD sistemi kullanılıyor. Yakıt tüketiminde 8.5l ile şehir içi 6.0l ile şehir dışı ve 6.9l ortalama değere sahip. Forester modelinde olduğu gibi maksimum hız değeri 175km/s olarak ölçülmüştür. 0-100km Hızlanma ise 13.9 dur.

Sıfır KM Subaru XV Fiyatları

İkinci El Subaru XV Fiyatları

3Subaru BRZ Temmuz 2021 Fiyat Listesi

Subaru fiyat listesi temmuz 2021 Listesi içeriğimizde son model ise Subaru BRZ. Spor otomobil tutkunlarını bir araya getiren ve eşsiz tasarımı ile büyüleyen BRZ AWD seçeneği kullanılmayan bir otomobil. Arkadan çekişli ve ürün gamında bulunan diğer modellere nazaran daha güçlü bir otomobildir. Coupe kasa yapısına sahip olan yeni BRZ, 200PS güç ve 205Nm tork üretebiliyor. 6 vitesli olan otomobilin manuel ve otomatik seçenekleri bulunuyor. Bu fark hızlanmaya da doğrudan etkili. Manuel şanzımanda 0-100km arası hızlanma süresi 8,2 saniye iken, otomatik versiyonda bu süre 7.6 saniyeye kadar geriliyor. Yeni BRZ’nin maksimum hızı ise 226km/s olarak ölçülmüştür.

Sıfır KM Subaru BRZ Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here