Uygun Fiyatlı Hibrit Araçlar 2022

0
8271
uygun fiyatlı hibrit

Hibrit araçlar, içten yanmalı muadillerinden daha yüksek yüksek fiyatlara satılıyor. Elektrikli şarj istasyonlarının yoğun olarak bulunamamasını da göz önünde bulundurursak, elektrikli araçlara geçişte uygun fiyatlı Hibrit araçlar yakıt tasarruflu iyi bir seçenek olarak görünüyor. Bununla birlikte uygun yakıt maliyeti için hibrit araçlara göz atılabilir.

Hibrit Araç Nedir?

Hibrit araçlar, benzinli veya dizel araç ile elektrikli araçlar arasındaki bir geçiştir, fakat Hibrit araçlar da benzinli motora sahip oldukları için elektrikli araç olarak tanımlayamayız.

Standart araçlardan daha az benzin kullandıkları için son dönemlerde oldukça popüler hale geldi, bu da Hibrit araçları daha çevreci ve de uygun yakıt maliyeti ile dikkatleri üzerine çekiyor. Hibrit bir araçlar, düşük yakıt maliyetleri sayesinde size uzun vadede para kazandırabilir.

İşte Türkiye’de Satışa Sunulan Uygun Fiyatlı Hibrit Araçlar

  • Fiat Panda Urban
  • Fiat Panda Cross
  • Suzuki Swift Hybrid
  • Honda Jazz e:HEV
  • Toyota YARIS Hybrid
  • Toyota Corolla Hybrid

1  Fiat Panda Urban & Fiat Panda Cross

En ulaşılabilir Hibrit çözümlerinden biri olan Fiat Panda, markanın ilk “hafif hibritli” motor çözümü olarak biliniyor. Ayrıca 1.0 FIREFLY 70HP HYBRID mild Hibrit motor ile birlikte yakıt tasarrufu ve düşük emisyon sağlıyor. Üstelik görüntüsü daha önceki Panda Urban ve Panda Cross modelleri ile neredeyse aynı. Panda, hem yakıt tasarrufu sağlaması hem de emisyon miktarlarını azaltıp çevreyi gözetmesiyle uygun fiyatlı Hibrit araçların başında geliyor.

uygun fiyatlı hibrit araç

Model Liste Fiyatı
1.0 70 HP Urban Manuel Mild Hybrid-Benzinli 361.900 TL
1.0 70 HP Cross Manuel Mild Hybrid-Benzinli 387.900 TL

2 Suzuki Swift Hybrid

Japon otomobillerin en dinamiği olan Suzuki, çarpışma önleyici frenleme fonksiyonu, şeritten ayrılma uyarı fonksiyonu, uzun far desteği ve yalpalama uyarı fonksiyonu sayesinde güvenli Hibrit olarak göze çarpıyor. Bu nedenle de  en çok tercih edilen uygun fiyatlı Hibrit araçların başında yine Suzuki Swift Hibrit geliyor.

Suzuki Swift kırmızı glx

Model Liste Fiyatı
1.2 MHEV CVT GL Techno 456.000 TL
1.2 MHEV CVT GLX Premium (Tek Renk) 480.000 TL
1.2 MHEV CVT GLX Premium (Çift Renk) 484.000 TL

3 Honda Jazz e:HEV

Honda’nın  küçük fakat pratik şehir otomobili olan Honda Jazz, 4 metre uzunluğundaki küçük Hatchback’i , dar ancak uzun gövdesi, nispeten uzun dingil mesafesi, alçak motor kaputu ve önceki modele göre daha sade tasarımı dikkat çekiyor. Ayrıca “verimli ve hızlı” tepki veren performansıyla zahmetsiz bir sürüş deneyimi sunuyor.

uygun fiyatlı hibrit araç

Model Liste Fiyatı
1.5L i-MMD Hybrid Otomatik Executive 556.800 TL
1.5L i-MMD Hybrid Otomatik Crosstar Executive 572.600 TL

4 Toyota YARIS Hibrit

Hibrit otomobillerin öncüsü olan Japon otomotiv markası Toyota, özellikle YARIS modeli ile daha sportif bir seçenek sunuyor.  Süpermini bu araç, benzinli muadillerine göre sürüş kolaylığı ve daha iyi yakıt ekonomisi sunuyor. Gelgelelim Toyota YARIS ile muadil bir çok hatchback otomobil bulunmasına rağmen hiç birinin bu yakıt ekonomisini sunmadığını da unutmayın!

toyota yaris hibrit mavi önden görünüm

Model Liste Fiyatı
YARIS 1.5 Hybrid Dream e-CVT

579.250

YARIS 1.5 Hybrid Flame e-CVT 605.150
YARIS 1.5 Hybrid Passion e-CVT 650.500 TL

5 Toyota Corolla Hybrid 

Hibrit araçların gelişmesinde büyük emeği olan Toyota, en sevilen modellerinden olan Toyota Corolla Hybrid‘i üretti! Uygun fiyatlı hibrit araçlar arasındaki nadir Sedan araçlardan biri olan Corolla; Dream, Flame ve Passion olmak üzere üç ayrı donanım seviyesine ek olarak bir de X-Pack adında opsiyonel donanım paketi bulunuyor. Ayrıca Toyota Corolla Hybrid 100 km’de ortalama 5-5.3 litre civarı benzin tüketiyor.

toyota corolla mavi önden görünüm

Model Liste Fiyatı
Hybrid Dream e-CVT 689.700 TL
Corolla Hybrid Frame e-CVT 703.100 TL
Hybrid Flame X-Pack e-CVT 726.600 TL
Hybrid Passion X-Pack e-CVT 781.400 TL

 

Hibrit Araba Fiyatları ve İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here