Nissan Navara, satışa sunulan en uygun fiyatlı pick-up kamyonlardan biridir. Mevcut olan model 2014’te geldi ve 2019’da ona bir güncelleme yapıldı.

Nissan Navara, King Cab ve Double Cab gövde stillerinde sunulur. King Cab, daha çok çalışma hayatına yöneliktir. Bu nedenle yalnızca daha basit döşemelerle sunulur ve çalışma kabiliyetinden en iyi şekilde yararlanmak için Nissan’ın sunduğu çeşitli aksesuarlar vardır. Fakat King Cab ülkemizde satışa sunulmadı. Döşemeler, temel Visia’dan Tekna’ya kadar çeşitlilik gösterirken, daha fazla opsiyon ile artık aramızda.

navara

Serideki her Navara 2.3 dCi dizelden güç alırken, Visia ve Acenta 163PS (161bhp) tek turbo versiyona sahipken, N-Connecta, Tekna ve N-Guard versiyonları 190PS (187bhp) çift turbo dizeldir. Hangi güç çıkışını seçerseniz seçin, standart olarak altı ileri manuel şanzıman alırsınız, güçlü dizeller ise istenirse altı ileri otomatik vitesle de alınabilir. Tüm versiyonlar, gösterge panelindeki bir döner kadran ile seçilebilen, düşük aralık ayarına sahip yarı zamanlı 4WD’ye sahiptir.

navara

Arkada sert bir plastik yükleme bölmesi mevcuttur ve bagaj kapağı hoş ve sağlamdır, ancak bazı rakiplerde bulacağınız gibi yumuşak bir açılma için gaz desteği yoktur. Alan, önceki nesil Navara’lardan 67 mm daha uzundur. Nissan, alıcılara kendi gereksinimlerine göre uyarlamaları için geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. C-Channel yük sabitleme sistemi, daha yüksek özellikli sürümlerde bulunur ve arkadaki yükleri sabitlemeye yardımcı olmak için hareketli bağlama noktaları getirir.

navara

Navara’nın arkasına yerleştirilemeyen her şey bir römorka yüklenebilir ve 3.500kg çekme kapasitesi, pick-up segmentinde bulacağınız en güçlülerindendir. Bu, Navara’nın tüm versiyonlarında mevcuttur.

Navara Güvenilirlik ve Güvenlik

 Kaputun altında, Navara’nın 2.3 litrelik dizeli 300.000’den fazla Renault ve Nissan minibüsüne takıldı, bu nedenle zorlu kullanıma dayanması gerekiyor.

Güvenlik cephesinde, temel Visia modelleri bile 7 hava yastığı, denge kontrolü ve Nissan’ın FEB İleri Acil Durum Frenleme teknolojisine sahip. Bu sistem, yaklaşan çarpışmaları algılar ve etkiyi azaltmak veya tamamen olmasını önlemek için frenleri devreye sokar. Ayrıca arkada Isofix çocuk koltuğu montaj noktaları ve standart olarak LED gündüz yanan farlar bulunmaktadır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here