Makyajlı Mini Cooper İncelemesi

0
11108
2018 Model Mini

 

2018 Makyajlı Mini Cooper İncelemesi

Makyajlı Mini Cooper İncelemesi , merak edenler için keyifli bir inceleme yaptık. Yeni Mini’de neler değişti, Mini Cooper nasıl görünüyor ve bazı özel yenilikler…

2018 Model MiniMini Cooper, özel bir kitlesi olan ve artık klasik denilebilecek bir tarza sahip özel bir otomobil. Bazıları Mini Cooper’ı kullanışsız buluyor ya da “alınmaz” diyor. Haklı eleştiriler de var Mini hakkında ama gerçek olan ve kimsenin yadsıyamayacağı şey; Mini Cooper, çok tarz bir otomobil. Stil sahibi, kendine özgü ve belirli bir tarzı yansıtıyor. Üstelik bundan hiç de vazgeçmedi

2018 Model Mini Cooper’da Değişenler Neler?

Mini Cooper 2018 modeliÖncelikle yapılan makyajın etkisi hissedilmeyecek kadar az. Çok küçük değişiklikler yapan Mini, bu konuda bir pazarlama stratejisi de izlemiş olabilir. Ancak otomobil tutkunu bir göz, şu detayları hemen fark ediyor:

Gündüz farları yenilenmiş. Zaten markalar, bir makyaj operasyonuna girdiğinde mutlaka farlar elden geçiyor. Burada böyle olmuş ve yeni Mini modellerinde farlar biraz değişmiş olarak çıkıyor karşımıza.

Stop lambaları, artık tamamen LED. LED far teknolojisi, zaten tüm markalar için olmazsa olmaz bir özellik haline geldi. Ama konu lüks bir cobrio olunca LED far teknolojisi kaçınılmaz.

Renkler de arttırılmış. Yani artık üç yeni renk seçeneği daha var. Ayrıca jantlar için piyano siyahı rengi tercih edebiliyorsunuz.

İkinci el Mini ilanları için buraya tıklayın!

Mini’nin İç Mekanında Neler Değişti?

Mini Cooper 2018 modelinin de iç mekanı aracın tüm nesillerinde olduğu gibi kalite kokuyor. Sürüş pozisyonu, parçaların ergonomisi, malzemelerdeki kalite algısı oldukça iyi. Mini Cooper’ın içinde değişen ne var diyorsanız; Üç kollu direksiyon, yeni bir özlelik ve hemen fark ediliyor. Sürüş modu şarteli ise artık marş düğmesini hemen yanında konumlanıyor.

Değişenlerden ya da yenilenenlerden değil ama sıfır Mini Cooper alırsanız; 6 ileri otomatik şanzıman, indüktif şarj, Apple CarPlay, eş zamanlı trafik datası, dokunmatik ekranlı navigasyon  gibi detaylar hoşunuza gidecektir. Bu arada navigasyon eski versiyonlarda dokunmatik ekrana sahip değildi.

Yeni Mini Motor Seçenekleri Nasıl?

Mini Cooper motor seçenekleri de bu yıl artmış. Yeni Mini Cooper motor seçeneklerinin güçleri 75HP-192 HP arasında değişiyor.

Arabanızın Marşpiyerine Adınızı Yazdırın!

Mini, kullanıcısına kendisini özel hissettirecek ve arabasıyla bütünleştirecek bir seçenek de sunuyor. Dilerseniz üç boyutlu yazıcıyla marşpiyer üzerine adınızı yazdırabiliyorsunuz.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here