Nissan X-Trail İncelemesi

0
1300
Nissan X-Trail

Nissan X-Trail incelemesi mi arıyorsunuz? Nissan X-Trail testi ile aracın özelliklerine yakından baktık. Peki, Nissan X-Trail fiyatları nasıl? Nissan X-Trail 2018 modeli özellikleri Nissan X-Trail ÖTV- MTV rakamları gibi pek çok soruya yanıt aradık. Bolca Nissan X-Trail görselleri ile SUV segmentinin güçlü temsilcisini inceleyelim…

Önce Yeni X-Trail Fotoğraflarına Bakalım!

Nissan X-Trail İncelemesi

Aile arabası arıyorsanız, alabileceğiniz en iyi aile otomobillerinden biri Nissan X-Trail 2018 modeli.  Japon otomotiv devi Nissan, 7 kişilik SUV’si 2018 Nissan X-Trail ile kalabalık aileleri hedefliyor. Bu nedenle güvenlik testlerinden tam puan almayı da amaçlamış. Sonuçta, güvenlik donanımı çok güçlü olan ve iç hacmi epeyce geniş bir otomobil çıkıyor karşımıza. Makyajlı Nissan X-Trail incelemesi ile aracın özelliklerine, fiyatına ve daha fazlasına baktık…

Nissan X-Trail Testi

Test içerikleri kategorisinde Nissan X-Trail testi bulabilirsiniz. İlerleyen günlerde mutlaka yeni Nissan X-Trail testi çalışması da paylaşıyor olacağız. Ancak biz, önce bu aracın teknik özelliklerine, fiyatına, uzman yorumlarına ve fotoğraflarına baktığımız detaylı bir inceleme yaptık.

Nissan X-Trail Fiyat

Sıfır km Nissan X-Trail fiyatları, donanıma ve şanzıman tipine göre değişiyor. Detaylar şöyle..

1.6 DCi dizel düz vites X-Trail için Sky Pack ve Platinium seçenekleri var. 220 bin TL’den başlıyor. Düz vitesli X-Trail fiyatı Platinium pakette 242 bin TL oluyor.

X-Tronic şanzımanlı yani otomatik Nissan X-Trail fiyatı ise 230 bin Tl ile 258 bin TL arasında değişiyor.

4X4 X-Trail fiyatı ise 243 bin TL’den başlıyor.

Sıfır Nissan Fiyat Listesi İçin Buraya Tıklayın!

Nissan X-Trail 2018

İkinci el Nissan X-Trail fiyatları aracın model yılına, km bilgisine, yakıt tüketim şekline göre ve hasar durumuna göre değişiyor. 2018 Nissan X-Trail fiyatları daha doğrusu sıfır km fiyatları da yukarıdaki gibi. Bu otomobilin 2018 modeli, son makyajı yansıtıyor. Juke ve Qashqai’den daha geniş yaşam alanı sunan otomobilde dış tasarım detaylarında ve iç mekan kalitesinde ama en çok da teknolojide iyileştirmeler göze çarpıyor.

Nissan X-Trail Özellikleri

Temelde Nissan Qashqai ile aynı platformda üretilen otomobil, V formlu ön ızgara, siyah plastik detaylar, bumerang formlu gündüz farları, BI-LED farlar, LED stoplar, tamponlardaki krom detaylar, 19 inçlik jantlar ile dikkat çeken bir SUV olmuş. Gelelim yeni Nissan X-Trail teknik özelliklerine

Motor Özellikleri

4 silindirli dizel motoru inceliyoruz. Motor silindir hacmi 1598cc. Motor gücü 130HP/4000 d/d. Maksimum tork verisi 320Nm 1750 d/d. Maksimum hızlanma verisi 180km/s. 0-100km/s hızlanmasını ise 11,4 saniyede tamamlıyor.

2018 Model Nissan X-Trail Boyutlar

Uzunluk: 4690mm

Genişlik: 1820mm

Yükseklik: 1830mm

Nissan X-Trail bagaj hacmi: 565 litre.

X-Trail Ne Kadar Yakıyor?

Nissan X-Trail Yakıt Tüketim Miktarı 100km’de 5,1 litre.

Nissan XüTrail Yorumları

Güvenli, konforlu bir otomobil olduğu konusunda tüm kullanıcılar hem fikir. Özellikle Avrupa kullanıcı yorumlarına baktığımızda geniş iç hacmin sunduğu avantajlar övülüyor. Ülkemizdeki pek çok otomobil yazarı da 1,6 litrelik dizel motorun X-Tronic şanzımanla uyumunu övmüş. Ünlü otomobil yazarı Hırant Kasapoğlu da yakıt tüketimini cüssesine göre başarılı bulmuş. Autoshow dergisinde sürüş asistanları konusunda bazı eksikleri olduğunun altını çizmiş.

Nissan X-Trail ÖTV ve MTV

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here