Peugeot 508 Hibrit İnceleme: Sürüş Deneyimi

0
1601
peugeot 508 hibrit

Peugeot 508 Hibrit incelemesi…

508’in görünüşüne duyduğumuz sevgiyi her zaman sergiledik. Bu şık görünümü ile Peugeot’nun pazara sunulmasına yardımcı olan ve onu popüler rakiplerine karşı gerçek bir alternatife dönüştüren bir otomobil.

2018’de geldiğinden beri Volkswagen Passat ve Opel Insignia gibi otomobillere karşı çıkıyor, ancak şimdi Peugeot plug-in hibrit modelinin tanıtımıyla popülerliğini artırmayı hedefliyor. Nasıl bir şey olduğunu öğrenmek için direksiyonun arkasındayız.

Ne var ne yok?

508, üç yıla yakın bir süredir satışta olsa da, görünüşü zamanın moderliğine hala uygun. Değiştirilen tek şey, Peugeot’nun tüm otomobillerini hibrit veya tam elektrikli olarak sunma planlarının bir parçasını oluşturan güç aktarma sistemi oldu.

508’in şekli ve boyutu göz önüne alındığında, plug-in hibrit motor, 508’in şirket otomobil pazarındaki başarısı için özellikle çok önemlidir. Düşük emisyonları sayesinde de yüzde 10 oranında fayda sağlıyor.

Kaputun altında ne var?

PHEV güç aktarma organı 508 için yeni olsa da, Peugeot markasında uzun zamandır kullanılıyor. Toplamda 222 beygirlik bir turboşarjlı benzinli motoru bir elektrik motoruyla harmanlıyor. Bu, 0-100 km’nin 8.1 saniye süreceği anlamına gelirken, 508’in 250 km/saat maksimum hıza ulaşmasına izin veriyor.

11.8kWh pil sayesinde, 508, 50 ila 80 km arasında yalnızca elektrikle çalışan menzile ulaşabiliyor. Pili 7kW’lık bir şarj cihazıyla şarj etmek iki saatten daha kısa sürüyor. Emisyonlar da 33g / km CO2 ile etkileyici derecede düşük.

Peugeot 508 Hibrit kullanmak nasıl bir duygu?

508, sportif bir dış görünüme sahip olsa da, daha konforlu seyahat etmeyi tercih edenler içinde ideal bir otomobil. 19 inçlik tekerleklere binmesine rağmen, daha yüksek hızlarda seyahat ederken rahat ve esnek hissettiriyor.

Elektrikli ve benzinli güç arasındaki otomatik geçiş de sorunsuz ve Spor modu seçildiğinde bile asla aşırı sert hissettirmiyor.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here