Taze Geldi: Ferrari Roma

0
16023
Ferrari Roma

Ferrari Roma hakkında bilgi arıyorsanız, bu yazımız tam size göre. 2020 Ferrari Roma hakkında edindiğimiz bilgiler şöyle:

Taze Geldi: Ferrari Roma

Ferrari, yeni hamleler peşinde. Ferrari Roma modeli de bunun kanıtı. Markanın alıştığımız çizgisinin dışında kalan bu otomobil, yeni bir pazara göz dikişin somut göstergesi.

Adı Roma ve tabi ki Roma’da tanıtımı yapıldı. Görenler şaşırdı çünkü alışılmış Ferrari çizgisinin epeyce dışında bir tasarıma sahip. Kara delikli ızgarası, çamurluk tasarımı ve stopları da bildiğimiz Ferrari’den farklı.

Marka onu, Ferrari Tributo ve Ferrari Portofino modelleri arasında konumlandırıyor. Egzoz çıkışı ve difüzörüyle dikkat çeken Ferrari Roma modeli, 2 veya opsiyonel olarak 4 kişilik kabine sahip.

Ferrari Roma Motor Özellikleri

Motor hacmi 3,9 litre.  Çift turbo beslemeli V8 motoru, 620Hp güç ve 760 Nm tork üretiyor. 8 ileri vitesli çift kavramalı şanzıman ile kombine edilen Ferrari Roma’nın moturu ön aksın arkasında konumlanıyor.

2. El Ferrari Fiyat Listesi Burada!

Ferrari Roma Motorunun Hızlanma Verileri

  • Saatte 320km/s hızlanması var.
  • 0-100km/s hızlanması: 3,4 saniye
  • 0-200km/s Hızlanması: 9,3 saniye

Ferrari Roma Boyutları

Uzun burunlu bir super spor otomobil. Ferrari Roma’nın toplam uzunluğu Porsche 911’den tam 14mm fazla. Boyutlarının detayları şöyle:

  • Boş ağırlığı: 1472kg
  • Uzunluğu: 4,65mm
  • Dingil mesafesi: 2,67mm
  • Ferrari Roma bagajı 272 litre

Ferrari Roma İç Mekan Özlelikleri

Burada 2 kişilik ve 4 kişilik şeklinde iki farklı versiyon söz konusu. Örneğin 2 kişilikte bagaj hacmi 2727 litre iken 4 kişilikte 345 litre.

Kokpitte 16 inç büyüklüğünde bir dijital ekran görev yapıyor. 8,4 inçlik multimedya ekranı da var. Ön yolcu için de bir bilgi ekranına sahip. Bu özelliği ile otomobil dünyasında lüksün lüksü bir etki yakalıyor.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here