2018 Toyota Aygo İncelemesi

0
12763

Toyota Aygo incelemesi ile aracın teknik özelliklerine göz gezdirdik. Şehir içinde kullanmak için uygun fiyatlı ve kompakt bir otomobil arıyorsanız yeni Toyota Aygo hakkında biraz araştırma yapın! Peki, Toyota Aygo fiyatı ve özellikleri nasıl?

Toyota’nın en küçük modeli olan Aygo, çek sevimli bir otomobil. Güncel multimedya sistemi ile Toyota Aygo modeli hafif bir makyaj geçirdi. Citroen C1 ve Peugeot 108 ile aynı platformda üretilen yeni Toyota Aygo, şehir içinde konforlu bir kullanım sunuyor. Peki, Toyota Aygo fiyatı, özellikleri, tasarımı ve değişenleri ile nasıl bir seçenek?

Toyota Aygo

Toyota Aygo modeli, yıllardır pazarın küçük sınıftaki iyi bir temsilcisi. Bu yıl makyajlı Aygo ile işler biraz değişmiş ama otomobil çok büyük bir revizyon geçirmemiş. Biz de küçük sınıfta çok modern bir seçenek olan bu otomobili incelemeye aldık. İşte detaylar…

Öncelikle araç, yukarıda da bahsettiğimiz gibi Citroen C1 ve Peugeot 108 ile aynı platformda üretildi. Uzunluğu 3,47mm olan otomobil şehir içinde çok keyifli bir kullanım sunuyor. Özellikle İstanbul gibi kalabalık şehirlerde mükemmel bir çözüm sunucu. Üç boyutlu ve geniş burun yapısı ise fazla minyon görünmesine engel olan bir yanılsama. 

Yeni nesil Toyota Aygo tasarımında farlar, jantlar, stoplar ve burun ucu net olarak değişmiş olan detaylar. 2018 model Toyota Aygo iç mekanında de değişim var. Mesela daha dijital bir alt yapı söz konusu. Android Auto ve Apple CarPlay bağlantısı eskisinde yoktu. Geri görüş kamerası, şerit takip asistanı da yenilikler arasında. Acil frenleme asistanı ve çarpışma asistanı da yine yenilenen Toyota Aygo’nun dikkat çekenleri.

2018 Toyota Aygo, Akıllı, tasarruflu, pratik bir şehir içi otomobili arıyorsanız Toyota Aygo, ekonomik ve çok keyifli bir seçenek. Bizce sıfır Toyota incelemesine hemen başlayın ve bu modeli inceleyin.  gelelim Toyota Aygo motor özelliklerine.

Toyota Aygo Motor Özellikleri Nasıl?

 3 silindirli 998cc hacimli. Motorun maksimum gücü 72HP-6000 d/d. 

2018 Toyota Aygo Boyutları Nasıl?

Uzunluğu: 3465mm

Genişliği: 1615mm

Yüksekliği: 1460mm

Boş ağırlık: 840 kg.

Bagaj Hacmi: 168litre.

Toyota Aygo Hızlanma Verileri Nasıl?

Maksimum hızı 160km/s. 0-100km/s hızlanmasını ise 13,8 saniyede tamamlıyor. 

Toyota Aygo Yakıt Tüketim Miktarı Nasıl?

100km’de 4,1 litre yakıt tüketiyor. 

Sıfır Kilometre Toyota İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here