2018 Toyota RAV4 İncelemesi

1
18355

2018 Toyota RAV4 kaç para ve ne kadar yakıyor sorusu çok soruluyor. Toyota RAV4 motoru nasılToyota RAV4 ne kadar yakıyor ve tasarımı nasıl? Yeni RAV4’ün iç mekanında neler değişti biraz araştırdık. Toyota RAV4 2018 görselleriyle keyifli bir inceleme…

Toyota denilince akla onun müthiş hybrit teknolojisi geliyor. “Müthiş” derken, ulaşılamaz ve kimsenin bilmediği bir teknolojiden bahsetmiyoruz; hybrit yakıt teknolojisini yaygın hale getirme başarısından söz ediyoruz. Evet, pek çok otomobil profesyoneli bize hak verecektir ki; Toyota markası, bu işte başarılı oldu. Hibrit motoru, yaygın ve kullanılabilir kıldı. Bugün Türkiye’de bile (“bile”, diyoruz çünkü henüz, elektrikli araç kullanımı bilinci, şarj istasyonu gibi konularda çok yetersiz durumdayız ) en çok satan hybrit motorlu araçlar Toyota marka olanlar. Üstelik hatırı sayılır bir satış rakamı söz konusu. Bakınız, 2017’nin en çok satan araçları içeriğimiz.

Konumuza dönersek; Toyota RAV4 yenilendi. Biz de bu yeni modeli inceledik. Karşınızda detaylı Toyota RAV4 incelemesi. Ama önce 2018 model Toyota RAV4 görselleri

2018 Toyota RAV4 Görselleri

Toyota RAV4 Hakkında Bilgiler

1994 model RAW4 Görselleri
1994 Model Toyota RAW4

Öncelikle Toyota RAV4 modeli yeni bir model değil. 1994’ten beri piyasada olan ve çok sevilen bir otomobil. Ancak 2018 model Toyota RAV4 epey farklı. Neden mi? Bir kere boyutları büyüdü, daha fazla sportif ve daha fazla SUV stilde bir görünümü var. Kalite algısı fazlasıyla yükseltilmiş bir iç mekan sunuyor ve Türkiye’de Toyota RAV4 modeli sadece hybrit motorlu versiyonla satılacak. Gelelim Toyota RAV4’ün Özelliklerine…

Toyota RAV4 Teknik Özellikleri ve Boyutları Nasıl?

Boyutları büyüdü, içi daha fazla premium oldu ve motor gücü değişti dedik. İşte detaylar…

Toyota RAV4 Motoru

4 silindirli benzinli+2 elektrikli motor söz konusu. Toyota RAV4 motor hacmi 2494cc. Motorun maksimum gücü 116 HP-5500 d/d. Maksimum tork verisi 210 Nm-1500 d/d. Elektrikli motorun maksimum gücü 24kW. Elektrikli motorun maksimum torku 270 Nm. Toplam motor sistem gücü: 200 HP.

Toyota RAV4 Hızlanma Verileri Nasıl?

Toyota RAV4 maksimum hızı 180km/s. 0-100km/s:8,3sn.

Toyota RAV4 Güç Aktarımı Nasıl?

Bu modelin en önemli özelliği 4X4 güç aktarımından vazgeçmemesi. 4X4 çekiş ve CVT otomatik şanzıman kombinasyonu çok başarılı. Araçta oldukça atak bir 3 motorlu sistem söz konusu.

Toyota RAV4 Boyutları Nasıl?

Boyutlar denilince akla hemen bagaj hacmi geliyor. Toyota RAV4 bagajı 501 litre. Bu da oldukça yeterli bir depolama alanı demek. Ayrıca bagaj kapağı elektrikli olarak açılabiliyor ve stepne yok.

Toyota RAV4 Yakıt Tüketim Miktarı Nedir?

Toyota RAV4 yakıt tüketimi konusunda elektrikli motoruyla yüzleri güldürüyor. 100km’de 5,1 litre yakıt tüketimi söz konusu. Yakıt depo kapasitesi ise 56 litre. km’de 118gr C02 salınımı var.

Toyota RAV4 İç Mekan Özellikleri Nasıl?

Bu konuda hemen her kullanıcı aracı övmüş. Zira, premium sınıftaki pek çok otomobilden çok daha kaliteli malzeme ve işçilik söz konusu. Ayrıca iç mekan genişliği de çok yeterli. Yumuşak deri kaplı kumaşla sunulan kokpit detayları, aynı malzeme kalitesindeki koltuklar önemli.

Toyota RAV4 Fiyatı Nedir?

Toyota RAV4 fiyatı da ÖTV teşviki ile oldukça makul seviyelere geliyor. 212 bin TL bandından başlayan Toyota RAV4 fiyatı, pek çok kullanıcı için tercih sebebi olabilir.

Toyota RAV4 Yorumları Nasıl?

Aracın teknik özellikleri, fiyatı, boyutları ve yakıt tüketimi göz önüne alındığında onunla ilgili yorumlar da ağırlıklı olarak olumlu. Peki, Toyota RAV4 artıları neler?

Toyota RAV4 Almak İçin 5 İyi Neden Bulduk!

  1. ÖTV indirimiyle premium kalitede bir SUV için oldukça makul fiyat sunuyor.
  2. 3 motorlu Hybrit sistem, en az tüketen SUV’lar arasında.
  3. Az tüketen motor, aynı zamanda çok çevreci.
  4. Pek çok dizel SUV’dan çok daha tutumlu.
  5. İç mekan oldukça ferah ve malzeme kalitesi çok yüksek.

Toyota RAV4 İlanları

1 YORUM

  1. Benim tercihim benzinli modeli hiprit model hakkında bikgim olmadığı için bir şey yazamıyorum. Bilgi almaya çalışacağım. Saygılarımla

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here