Volkswagen Caddy 1.4 TSI İncelemesi

0
14723
Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy 1.4 TSI incelemesi ile aracı detaylıca değerlendirdik. 2019 Volkswagen Caddy incelemesi ile aracın motor özellikleri, tasarımı ve diğer özelliklerine baktık.

Volkswagen Caddy 1.4 TSI İncelemesi

Volkswagen CaddyTurbo beslemeli benzinli motorla karşımıza çıkan ve sınıfının en çok tercih edilen hafif ticari modellerinden biri olan Caddy hakkında öne çıkanlar şöyle…

  • Caddy’nin Türkiye’de satışa sunulan en güçlü motor seçeneği 1.4 TSI.
  • Motor gücü 125 HP ve 1500-3500 devir sunuyor.
  • Tork değeri ise 220 Nm.
  • 7 ileri vitesli ve çift kavramalı DSG şanzımanla sunuluyor.

Volkswagen Caddy Yorumları Nasıl?

Volkswagen CaddyCaddy kullananların çoğu aracın sessiz ve gürültüsüz olmasından çok memnun. Yumuşak süspansiyon sistemi de beğenilenler arasında. Yakıt deposu 55 litre olan Caddy’nin yakıt tüketimi 6.9 lite/100 km. Bu da onu az yakan ticariler arasına alıyor. Hem dinamik hem de ekonomik sürüş sunuyor olması, onun çok tercih edilmesinin nedenleri arasında. En beğenilenler arasında da geniş iç mekan var.

ESP (viraj dengeleme sistemi)

Volkswagen Caddy Volkswogen Caddy’nin ESP sistemi de çok beğeniliyor. ESP teknolojisinde adeta çığır açan Caddy, aracın dengesini bozacak durumlarda devreye giriyor. Ayrıca hassas ve etkin frenleme sistemi de kullanıcıların beğendikleri arasında.

Volkswagen Caddy Fiyatı

Sıfır km VW Caddy fiyatı ise 160 bin TL’den başlıyor.  İkinci el Volkswagen Caddy fiyatları aracın durumuna göre değişiyor.

VW Caddy Donanım Seçenekleri

Caddy Alltrack, Caddy Exculusive, Caddy Comfortline, Caddy Trendline, Caddy 1.4 TSi şeklinde beş farklı donanım seçeneği var.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here