Volkswagen Arteon’a Yakından Baktık!

0
13193
VW Arteon 2.0 TDi

Yeni Arteon hakkında yorumlar nasıl mı? Aslında bu sorunun yanıtı, “genel olarak oldukça iyi” şeklinde. Zira, Volkswagen Arteon tasarım ve iç mekan konusunda epey etkileyici bir otomobil. Coupenin stili ile sedanın konforunu tek karoserde yoğuran bu otomobil gerçekten etkileyici.  BirazVolkswagen Arteon fotoğraflarına bakalım biraz da yeni Arteon’un fiyatı hakkında konuşalım…

Volkswagen Arteon Tasarım Konusunda Kendine Aşık Ediyor!

Bazı otomobiller, merakla beklenir; Volkswagen Arteon da böyle bir otomobil. Daha piyasaya sürülmeden pek çok otomobil meraklısı onunla ilgili her haberi takip etmişti. Volkswagen CC modelinin yerini alan Arteon, tasarım açısından ona benzese de bambaşka bir stili var. Bunun sonucunda da yarattığı etki de bambaşka.

İkinci el Arteon fiyatlarına buradan bakabilirsiniz!

Volkswagen Arteon Nasıl Görünüyor?

Volkswagen ailesinin son modeli olan Arteon, sedan konforunu coupe havasıyla birleştiren henüz adı konmamış özel bir türün ürünü. Keskin bakışların nedeni olan ince far yapısı,LED farların ızgara ile bütünleşmiş hali, Farların üstünden başlayıp arkdaki stoplara uzanan profil çizgisi, net ütü izleri, bu otomobili çok karizmatik kılıyor. O müthiş altın sarısı rengi de cabası.

Tasarım demişken, biraz Volkswagen Arteon fotoğraflarına bakalım mı?

Volkswagen Arteon İçi Nasıl?

Konu, premium segmentin hem de Volkswagen markasındaki temsilcisi olunca kalite iç mekanda kaçınılmaz. VW Arteon’un içinde hem malzeme kullanımı hem de uygulama çok başarılı. Ferah iç mekan, sürücü odaklı kokpit tasarımı, diz ve baş mesafesi konusundaki cömert yaklaşım, multimedya ekranındaki grafiklerin kişiselleştirilebilmesi önemli detaylar.

Volkswagen Arteon’un Teknik Özellikleri

Volkswagen Arteon yakıt tüketim miktarı, motor özellikleri, hızlanma verileri ve boyutlarına da bakalım.

Motor Özellikleri

4 silindirli TSi benzinli. Motor silindir hacmi 1498cc. Motorun maksimum gücü 150HP/5000-6000 d/d. Motorun maksimum tork verisi ise 250Nm 1500-3500d/d.

Hızlanma Verileri

Volkswagen Arteon güç aktarımı 7 ileri otomatik şanzımanlı. Maksimum hızlanma verisi 220km/s. 0-100km/s hızı ise 8,9 saniye. Aracın maksimum yakıt tüketim miktarı 100km’de 5,8 litre.

Volkswagen Arteon Boyutlar

Uzunluk: 4862mm

Genişlik: 1871mm

Yükseklik: 1450mm

Arteon Hakkında Yorumlar Nasıl?

Yeni Arteon hakkında yorumlar, hemen herkesin merak konusu. Pek çok kullanıcı ve otomobil yazarı keskin hatların çekiciliğine bayılmış görünüyor. İç mekanda da çok geniş ve ferah bir alan bulmak, sevindirici olmuş. Zira, 2018 model Arteon yorumlarında en çok övülen kısım iç mekan. Güvenlik donanımının zenginliği (ön-arka çarpışma önleyici, arkadan gelen aracın hızını ölçüp gerekirse onu otomatik olarak uyaran akıllı sistem, gerekirse camları otomatik olarak kapatım emniyet kemerlerini de en güvenli pozisyona ayarlıyor. Bu, müthiş bir güvenlik deneyimi…

Adaptif hız sabitleyici, dinamik viraj farları, acil durum asistanı da sevilenler arasında.Volkswagen Arteon yorumlarına baktığımızda; çift kavramalı DSG şanzımanın da epeyce övülmüş olduğunu görüyoruz. Volkswagen Arteon’da beğenilmeyen ya da eleştrilen konu ise motor tarafında oluyor. Pek çok kullanıcı, “daha büyük bir motor seçeneği de olmalıydı” diyor.

Sıfır Km VW Arteon Fiyatı Nasıl?

Sıfır km Volkswagen Arteon fiyatı aslında onun sunduğu hayatı kolaylaştıran özelliklerle eş değer. Bu da fiyat performans dengesi açısından iyi bir optimizasyon sunuyor. Sıfır Arteon fiyatı 300 bin TL’den başlıyor

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here