Yeni Mercedes C 300 DE Artık Aramızda

0
865

Giderek daha sıkı emisyon yasalarının varlığı ve on yılın sonunda yeni benzinli ve dizel otomobil satışlarının azalması ihtimaliyle, üreticiler filolarını oldukça hızlı bir şekilde elektriklendiriyor. Bir akü ve elektrik motoru kurulumundan yardım alma fikrinden hoşlansanız da hoşlanmasanız da, plug-in hibritler yanmalı motorlu muadillerinden daha fazla performans ve daha iyi verimlilik sunuyor. Bu nedenle Mercedes, bu teknolojiyi ürün gamında daha uygun fiyatlı otomobillere aktarıyor ve burada elektrikli olan C-Serisi kompakt sedan 300 de.

300 DE Teknik Özellikler

Güç aktarma organı, ağabeyininki ile aynıdır, bu nedenle 2.0 litrelik dört silindirli bir dizel, 13.5kWh’lik bir pil ve dokuz ileri otomatik aracılığıyla arka tekerleklere toplam 302bhp ve büyük bir 700Nm tork gönderen bir elektrik motoru var. Bu yüzden 0-100 km / s hızının sadece 5,6 saniye sürmesi şaşırtıcı değil. Duvar tipi bir ev kutusu kullanarak şarj etmek yalnızca 90 dakika sürer ve yalnızca 31g / km CO2 yayar.  Bununla birlikte, direksiyonun arkasından bakıldığında, deneyim bir C 220 d’ye son derece benziyor, ancak birkaç ince yönden farklı. Birincisi, C 300 de daha hızlı ve aynı zamanda daha rafine. Elektrik motoru performansa yardımcı olur ve dizel motoru adım adım ilerlerken doldurur, böylece ilk tepki beklediğinizden daha keskin olur.

Ama aynı zamanda motorun yükünü de azaltır, bu nedenle normal bir dizel C-Serisi’nden daha sessizdir. Akü bitene kadar, motorun fazladan ağırlığı taşımak için gerçekten daha çok çalışması gerektiğinde. Bu nedenle, herhangi bir PHEV’de olduğu gibi, ondan en iyi şekilde yararlanmak için, mümkün olduğunca sık takmanız gerekir. Bazen ikincisi, güç kaynakları arasındaki hafif sarsıntılı geçişten etkilenir, ancak bu yalnızca pil boşaldığında gerçekleşir; Geri kalan zamanlarda dokuz ileri otomatik, akıcı ve hızlı tepki veriyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here