Yeni Toyota C-HR Hibrit: Boyut ve Özellikler

0
1312
yeni toyota c-hr

Kompakt crossover segmentinde, Avrupa’da lider bir rol üstlenebilen bir Japon arabası olan yeni Toyota C-HR var. Fütüristik bir tasarım ve özel olarak hibrit motorlar sayesinde Japon crossover, sektörde bir referans noktası haline geldi.

İşte yeni Toyota C-HR’ın teknik veri sayfası:

Veri Sayfası
 koltukların sayısı 5
 Gövde 358-377 litre
 Güç kaynakları Hibrit
 Sınıf Euro 6D
 Cv / kW (itibaren) 122/90

 

Japon şirket gelecek yıl için Toyota C-HR’ın belirli bir versiyonu olan GR Sport’u listeye eklemeye karar verdi. Yarış dünyasını hatırlatan özel ayrıntılar ve özel kurulum sayesinde otomobilin görünümü daha agresif hale getirilecekken, kaputun altında 184 hp ve 2.0 litrelik son derece memnun edici hibrit motorlar için yer olacak.

Yeni Toyota C-HR Boyutlar

Küçük bir arabalardan biraz daha büyük ve bu nedenle şehir trafiğinin üstesinden gelebilir. Toyota C-HR, 4 metre ve 40 santimetrenin hemen altındaki uzunluğu sayesinde her ihtiyaca uygun bir otomobil olduğunu kanıtlıyor ve 2.640 mm’lik dingil mesafesi ile arkadaki yolcular için bile iyi bir ferahlık sunabiliyor.

Boyutlar
 Uzunluk 4.360 mm
 Genişlik 1.800 mm
 Yükseklik 1.570 mm
 Adım 2.640 mm

 

Yeni Toyota C-HR Dış Görünüm

Toyota C-HR ile ilgili çarpıcı olan şey şüphesiz görünüşü. Yükseltilmiş bir gövde ve keskin çizgiler üzerindeki Coupé stili, markanın stil merkezi tarafından mükemmel bir şekilde harmanlanmış. Ön kısım, marka logosuna kararlı bir şekilde işaret eden büyük farlar sayesinde çok agresif, yan kısım ise ayak izini vurgulamak için belirgin tekerlek bombeleri sunuyor. Ayrıca, kesinlikle eğimli bagaj kapağı ile mükemmel bir şekilde bütünleşen bumerang farlara sahip arka görünüm de hoştur.

Toyota C-HR İç Dizayn

yeni toyota c-hr iç

Toyota C-HR yolcu bölmesinin içinde algılanan kalite yüksek. Döşeme için kullanılan malzemeler hem dokunuşu hem de görüşü tatmin ediyor ve tasarımda temel bir rol oynuyor. Gösterge panelinin ortasında, belirli bir dalga efekti sayesinde oluşturulan, sürüş sırasında bile konfor sağlayan dirsekli bilgi-eğlence uyarısı öne çıkıyor.

Toyota C-HR Motor Özellikleri

Japon üretici, hibridlere sıkı sıkıya inanıyor ve Toyota C-HR, yalnızca bu motor seçeneğiyle birlikte sunuluyor. Listedeki 122 bhp 1.8 ve 184 bhp 2.0 litrelik full hibrid ve 216 Volt nikel-metal hidrit batarya ile 0’dan 100 km/saate sadece 8,2 saniyede hızlanabiliyor.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here