UFC Yıldızlarının Sahip Olduğu Arabalar

0
1203

UFC Yıldızlarının Sahip Olduğu Arabalar… Bu listedeki UFC dövüşçülerinin havalı araçlarla dolu garajları var. Bildiğimiz üzere son yıllarda, MMA popülaritesinde boksu geride bıraktı. Ayrıca dövüşçülerin net kazançları, bu tezi de doğrulamakta. İnsanlar, efsanevi kafeslerin içinde yumruk savaşı yapan yetenekli MMA savaşçılarını izlemeye doyamıyor. Egoist dövüşçüler birbirlerine meydan okurken, basın toplantılarında birbirlerinin popülaritesini arttırmaktadır. Dram ve gerilim, tırnak yediren kaos, başarının görkemi ve başarısızlığın acısı, hepsi birinci sınıf bir eğlence sunumuna katkıda bulunmaktadır. Hiç şüphesiz dünyanın en popüler UFC dövüşçüleri, maçın ardından büyük bir meblağlar ile çekip gidiyorlar. Bu yüzden UFC savaşçılarının paralarını mevcut olan en çılgın otomobillere harcamaları şaşırtıcı değildir.

Bu tür bir parayla, tam da bu MMA dövüşçülerinin seçtiği hayalinizdeki arabaya sahip olma şansı gelmektedir. Bugün Conor McGregor’un 3 milyon sterlinlik filosundan eski kadın şampiyonu Ronda Rousey’nin mütevazı Honda Accord’una kadar, kullandıkları araçlardan sadece birkaçını sıralayabildik. En sevdiğiniz UFC dövüşçülerinin arabalara ne kadar harcadığını hiç merak ettiniz mi? Hadi bakalım.

Conor McGregor – Rolls Royce Ghost ModeliUFC Yıldızlarının Sahip Olduğu Arabalar

‘Ünlü’ kelimesi kurgusal bir karakterdir. Conor McGegor ise dövüş dünyasının kurgusal karakterlerinden biridir. Piyasadaki en havalı otomobillerden oluşan bir filoya sahip olan İrlandalı dövüşçü, lüks yaşam tarzını sık sık sergilemek istemektedir. McGregor’un resmi ve lakabıyla kaplanan siyah dış yüzeyi ve beyaz bir kaplama ile McGregor, özel Rolls Royce Ghost ile daha da öne çıkıyor. 14 Temmuz 1988 yılında doğan İrlandalı dövüşçü, Eski UFC tüy sıklet ve hafif sıklet şampiyonudur. UFC tarihinde bir unvan maçındaki en hızlı nakavt rekoruna sahip olan McGregor, Aralık 2015’te, tüy sıklet şampiyonu José Aldo’yu 13 saniyede nakavt ederek, bu başarıyı elde etmiştir. Ayrıca UFC tarihinde aynı anda iki farklı sıklette şampiyon olan ilk dövüşçü olarak bir ilke imza atmıştır. McGregor, karma dövüş sanatları tarihinin en popüler isimlerinin başında geliyor. Böylece dövüş turnuvalarına çok fazla seyirci çekmeyi başarmaktadır.

Derrick Lewis – Twin Turbo Lamborghini Huracan ModeliUFC Yıldızlarının Sahip Olduğu Arabalar

Derrick Lewis, çift turbo şarjlı benzersiz bir Lamborghini Huracan’a sahip. 7.Şubat.1985 doğumlu olan Derrick Lewis, şu anda UFC Ultimate Fighting Championship’in (UFC) ağır sıklette yarışan Amerikalı profesyonel bir karma dövüş sanatçısıdır. Ayrıca resmi UFC ağır sıklet sıralamasında 3. sırada yer almaktadır.

Henry Cejudo – GMC Sierra 1500UFC Yıldızlarının Sahip Olduğu Arabalar

UFC Bantamweight Şampiyonu Henry Cejudo geçtiğimiz günlerde 33. yaş gününü kutladı ve en büyük sponsorlarından biri olan Amerikan merkezli LiftedTrucks, onu özel bir hediye ile şaşırttı. Takma adı Triple C olan dövüşçü, özel Sierra 1500’ü ideal arabası olarak adlandırıyor. 9 Şubat 1987 tarihinde doğan dövüşçü, serbest stilde Olimpiyat şampiyonu Amerikalı millî güreşçidir. Henry Cejudo, 2008 Pekin Olimpiyatları’nda 55 kg erkekler serbest stil güreş finalinde Japon rakibi Tomohiro Matsunaga’yı yenerek olimpiyat şampiyonu olmuştur. Fakat başarılı dövüşçü, ilerleyen kariyerinde MMA turnuvalarına katılmayı tercih etmiştir.

Khabib Nurmagomedov – Mercedes-AMG GT

Bir MMA dövüşçüsü olan Khabib Nurmagomedov, çoğuna sahip olmasına rağmen sürekli olarak spor arabalarda kendi fotoğraflarını paylaşan atletlerden biri değildir. Rus milyarder bir iş yöneticisi tarafından Khabib’e hayran olduğu bir firmadan spor otomobil hediye edilmiştir. Mercedes-AMG GT’ye mükemmel bir V8 çift turbo şarjlı motor güç vermektedir. 20 Eylül 1988 yılında doğan Avar asıllı Rus emekli karma dövüş sanatçısı. Eski UFC hafif sıklet şampiyonudur. 29 müsabakalık yenilgisiz kariyeriyle, karma dövüş sanatlarında güncel en uzun süre yenilgisiz seriye sahip dövüşçüdür. Ayrıca UFC’nin ilk Rus ve ilk Müslüman şampiyonudur. Özellikle Khabib Nurmagomedov, McGregor ile olan maçından sonra popülaritesini arttırdı. Ayrıca 24 Ekim 2020’de Justin Gaethje’yi mağlup ettikten sonra emekli olduğunu açıklamıştır.

Cain Velasquez – 1971 Ford Torino

Velasquez haftada en az bir kez spor salonuna, süpermarkete ya da sadece şehirde bir tur atmak için sürmeye çalıştığı çarpıcı bir 1971 Ford Torino Cobra’ya sahiptir. Ford markasının sıkı bir fanatiği olan Cain Velasquez, birçok röportajında Ford’a olan ilgisini dile getirmiştir. 28 Temmuz 1982 yılında doğan Cain Velasquez,  Amerikalı profesyonel güreşçi ve emekli karma dövüş sanatçısıdır. 2019 yılında Velasquez, karma dövüş sanatlarından emekli oldu. Aynı yıl, Amerikan WWE’ye geçmeden önce Meksikalı Lucha Libre promosyonu AAA için çalışan profesyonel bir güreş kariyerine başladı. Fakat COVID-19 pandemisinden kaynaklanan bütçe kesintileri nedeniyle WWE sözleşmesi iptal edildi. “UFC Yıldızlarının Sahip Olduğu Arabalar” adlı içeriğimizden yola çıkarak son yıllarda popüler dövüşçülerde, ünlüler kadar iyi paralar kazanmaktadır. Böylece garajlarına birçok farklı araba modelini dahil etmektedirler.

İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here