Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Katy Perry

0
1340

Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Katy Perry… Net geliri 330 milyon dolar olan Katy Perry, cömert ve lüks bir yaşam tarzının tadını çıkarmayı başarıyor. Şov dünyasında Katy Perry olarak bilinen Katheryn Elizabeth Hudson, 21. yüzyılın en başarılı müzik sanatçıları arasında yer alıyor. Roar, Firework, Dark Horse, I Kissed A Girl ve daha pek çok hit şarkıyla Katy Perry, müziğiyle kısa sürede tüm dünyada tanınan bir isim haline geldi. Tahmini net geliri 330 milyon dolar olan Katy Perry, on yıldan fazla bir süredir cömert bir yaşam tarzının tadını çıkarabiliyor. Ayrıca bu gelirle birlikte ünlülerin yıllar içinde ünlülerin araba koleksiyonları listesinde zirvelerde yer alıyor. Öncelikle Katy Perry sadece 3 veya 4 harika arabaya sahip değildir. Bizi hayrete düşürecek arabalarla dolu bir garajı var. Amerikalı şarkıcının koleksiyonu; Aston Martin, Audi, Nissan, güzel bir Maserati ve daha birçoklarını içeriyor. Fakat bunlarla sınırlı değildir. Katy Perry’nin Çarpıcı Araba Koleksiyonuna bir göz atalım.

Audi A5Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Katy Perry

Türkiye’de sahip olunabilecek en mantıklı arabalardan biri Audi A5’tir. Amerikalı şarkıcı Katy Perry, Türkiye’deki mantığı, Amerika’ya uygulamıştır. Bu yüzden Katy ilk kez ünlü olduğunda defalarca şık siyah bir Audi A5‘te görüldü. Dış tasarıma bakıldığında Audi A5’in gerçek bir spor coupe olduğunu görüyoruz. Ayrıca motor seçeneklerine baktığımız zaman Türkiye’deki A5’ler ile kıyaslayamıyoruz. Bu aracın, 3.2 litrelik motoru 265 beygir güç üretmektedir. Özellikle Alman üretici Audi’nin spor arabaları, otomatik şanzımanla bile iyi bir sürüşe sahip oldukları bilinmektedir.

Fisker KarmaÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Katy Perry

Türkiye’de de satışa sunulan Fisket Karma, oldukça başarılı spor otomobillerinden biridir. Ayrıca dürüst olmak gerekirse herhangi bir listede oldukça benzersiz bir araçtır. Fisker Karma, dünyanın ilk üretim hafif hibrit ve elektrikli araçlarından biri olduğu için oldukça önemlidir. Leonardo DiCaprio, Justin Bieber ve tabii ki Katy Perry de dahil olmak üzere birçok ünlü bu modele sahiptir. Karma’da 20 kWh, lityum iyon pil takımı ve arka diferansiyele 402 beygir gücü sağlayan Twin AC motoru bulunuyor. Ayrıca tamamen elektrikli olmadığı için GM tarafından sağlanan 260 beygir güç üreten dört silindirli bir motora da sahiptir. Fisker Karma ve Katy Perry’nin en önemli konusu ise başarılı şarkıcı, asistanlarına toplam 5 adet Fisker Karma hediye etmiştir.

Tesla Model SÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Katy Perry

Katy Perry, zaten Fisker Karma şeklinde bir hibrit araca sahiptir. Fakat bu sefer Tesla Model S ile tamamen elektrikli bir aracı, koleksiyonuna eklemiştir. Bu araba, Katy’nin çevre dostu bir günlük sürücü olarak Brad Pitt ve Julia Roberts’ın yaşam tarzına katıldığını gösteriyor. Ayrıca Tesla Model S, dünyadaki en çılgın elektrikli sedanlardan biri olmaya devam etmektedir. 416 beygir gücünde bir aile otomobilidir. Ayrıca Tesla’nın en başarılı olduğu araç modellerinden biri de Model S olmaktadır. Son derece hızlı ve teknolojik olan Model S, rakiplerinin korkulu rüyası olarak satışa sunuluyor. Hızlı, çevreci ve sürücü dostu bir otomobil olan Model S, elektrikli otomobil dünyasının en değerli ve kendisini ispatlamış modellerinden biridir.

Maserati GranCabrioÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Katy Perry

Maserati GranCabrio, muhtemelen Katy’nin garajındaki en pahalı arabadır. Öncelikle GranCabrio, GranTurismo S otomatik ile aynı motora sahiptir. Bu motorun özelliklerine baktığımız zaman 4.7 litrelik benzinli V8 karşımıza çıkmaktadır. 434 beygir güç üreten bu otomobil, şaşırtıcı derecede performansa sahiptir. Ayrıca son derece konforlu ve şık tasarımı ile daima göz önünde olanların tercih ettiği modellerden biridir.

Ferrari California

“Ünlüysen Ferrari Alacaksın!” sloganına dahil olan Amerikalı şarkıcı Katy Perry, son derece şık bir Ferrari California‘nın sahibidir. 483 beygirlik bu araba, sürücüsüne ve yolcusuna inanılmaz hatıralar sunmaktadır.

Mercedes-Benz W180

Amerikalı şarkıcı Katy Perry, klasik araba modellerinden bazılarını da koleksiyonuna eklemiştir. Mercedes-Benz W180, bu modellerden biridir. W180, 1954 ve 1959 arasında üretilmiştir. 2.2 litrelik motoru, 112 beygir güç üretmektedir. Son derece konforlu ve insanı tarihin derin sularında yolculuğa çıkaran W180, garajın en değerli arabalarından biridir. Ayrıca maddi anlamda günümüzde bile oldukça değerli olan Mercedes-Benz W180, koleksiyoncuların gözde modellerinden biridir. Başarılı tasarımı, güçlü motoru, üstü açık olmasından dolayı kaynaklanan geniş iç mekanı, aracın en büyük avantajlarından bazılarıdır. Amerikalı şarkıcı Katy Perry’nin sahip olduğu bazı araba modellerini, bu içeriğimizde gösterdik. Fakat hepsini sıralaması oldukça zordur. Örnek olarak Katy Perry Fort Two gibi kompakt arabalara da  sahiptir.

“Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Katy Perry” adlı içeriğimizde şarkıcının en değerli arabalarından bazılarını gördük. Beş Amerikan Müzik Ödülü, on dört Halkın Seçimi Ödülü, dört Guinness Dünya Rekoru, bir Brit Ödülü ve bir Juno Ödülü ile Katy Perry, müzik dünyasının en iyilerinden biri olduğunu kanıtlamaktadır.

İkinci El Mercedes-Benz İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here