Ünlülerin Garajları: Kristen Stewart Kimdir? Kristen Stewart ünlü bir Amerikalı aktris ve film yapımcısıdır. Çok yönlü oyuncu, başarılı oyunculuk kariyerine 12 yaşında başlamıştır. Zaman içinde de dünyanın en çok kazanan aktrislerinden biri olmak için üst sıralara yükselmiştir. Ayrıca Kristen’in “Alacakaranlık Efsanesi” filmindeki “Bella Swan” rolü, ona 2010’da prestijli BAFTA Yükselen Yıldız Ödülü’nü kazandırdı. Hollywood’un önde gelen aktrislerinden biri olarak bilinmesine de yardımcı oldu. “Alacakaranlık” aktrisi aynı zamanda Chanel ve Balenciaga gibi birçok büyük ve popüler moda markalarının da marka elçisidir. Filmlerine ve kariyerine baktığımız zaman benzersiz bir çeşitlilik duygusunu hissediyoruz. Göz alıcı Hollywood kişiliği, yıllar boyunca büyük bir servet biriktirdi ve onun abartılı yaşam tarzı, sıkı çalışmanın ve tutkunun neler başarabileceğinin kanıtı olarak karşımıza çıktı.

Muhteşem Hollywood aktrisi, muazzam servetini gösterişli malikanelere ve stil bölümünü biraz daha yükselten bir dizi zarif özelleştirilmiş elbiseye ve arabaya harcamayı sevmektedir. Ayrıca Kristen, dünyada şimdiye kadar üretilen ve çok arzu edilen değerli otomobillerinden bazılarının sahibidir. “Alacakaranlık” oyuncusunun, yalnızca gerçek otomobil tutkunlarının takdir edebileceği yüksek performanslı spor arabalar, çevik hatchback’ler ve lüks SUV’lerin ilginç bir karışımını sergileyen garajıyla, kesinlikle kaliteli otomobillere keskin bir bakışının var olduğunu anlıyoruz.

Mini Cooper SKristen Stewart Kimdir?

Mini’nin etkileyici ürün portföyü, dünyadaki en zengin ve arzu edilen hatchback’lerden bazılarını içermektedir. Mini, 2000 yılından beri Alman otomobil üreticisi BMW’nin mülkiyetindedir. Ayrıca kendisini dünyanın gördüğü en çok yönlü ve zengin otomobil üreticilerinden biri haline getirmeyi başarmıştır. Mini’nin modellerine baktığımız zaman belki de en başarılı aracının Cooper serisi hatchback’leri olduğunu söyleyebiliriz. Günümüzün Mini Cooper modelleri, segmentindeki en iyi hazırlanmış ve birinci sınıf hatchback’lerden biridir. Ayrıca “S” versiyonu, heyecan seviyelerini bir o kadar artırmaktadır. Kristen’in sahibi olduğu klas 3 kapılı siyah Cooper S, devasa 189 hp ve 279.29 Nm tork sağlayan dinamik 2.0 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir. Çok yönlü kompakt hatchback, dünyanın dört bir yanındaki otomobil tutkunları arasında popüler bir seçimdir.

Toyota TacomaKristen Stewart Kimdir?

Toyota, otomobil endüstrisinde güvenilirliğin bir başka adıdır. Türkiye’de satışa sunulmasa da heybetli kamyonet 1995’ten beri birçok ülkede piyasada satışa sunulmaktadır. Ayrıca yıllar içinde bir dizi estetik ve mekanik yükseltme ile oldukça zarif bir şekilde gelişmiştir. Tacoma’nın minimalist ama heybetli kişiliği sevilmektedir. Amaca yönelik olarak yapılmış kamyonet, basit stil ipuçlarını ve nispeten mütevazı bir ekipman listesini kapsamaktadır. Tacoma, pek çok Hollywood ünlüsü için iyi bir seçim olmasa da  Kristen Stewart’ın aksini düşündüğünü söyleyebiliriz. 2,7 litrelik dört silindirli 159 hp olan Toyota Tacoma, Hollywood aktrisi için oldukça alışılmışın dışında bir seçimdir.

BMW X3Kristen Stewart Kimdir?

BMW’ler zenginliği ve premium hissiyatını tanımlamaktadır. lman otomobil üreticisinin ürün portföyü, çekicilik faktörünü tamamen yeni bir düzeye taşıyan çok çeşitli lüks hatchback, sedan ve SUV içermektedir. BMW’nin ‘X’ SUV serisi, dünya çapındaki otomobil gazetecileri tarafından olumlu karşılanmaktadır. X3’leri lüks otomobil üreticisinin segment üzerindeki güçlü hakimiyetinin parlak bir örneği olarak tanımlamaktadırlar. Öte yandan BMW X3, 2003 yılından beri satışa sunulmaktadır. Lüks crossover SUV segmentinde en iyi seçeneklerden biri olmaya devam etmektedir. Kristen’in kişiselleştirilmiş kompakt crossover lüks SUV örneği, zevkli bir ten rengi deri iç mekana ve güçlü 190 hp, 398,61 Nm tork içeren 2.0 litrelik dört silindirli dizel motora sahiptir.

Porsche 911 Turbo SKristen Stewart Kimdir?

Porsche’nin efsanevi 911 serisi spor otomobilleri çekiciliği yeniden tanımlamaktadır. Alman otomobil üreticisinin çok çeşitli spor otomobilleri konfor, zenginlik, performans ve benzersiz bir mühendislik becerisine sahiptir. Ayrıca Porsche’nin 911 spor otomobil yelpazesi, çeşitli farklı performans versiyonlarına sahiptir. Porsche Turbo S, grubun yol kullanımına ve zorlu bir pist gününe uygun en hızlı ve en atletik spor otomobili olarak dikkati çekmektedir. Kristen’in siyah 200.000 dolarlık Turbo S’si koleksiyonundaki en pahalı otomobildir. 560 hp ve 699,60 Nm değerinde devasa bir tork üreten 3,8 litrelik altı silindirli bir motora sahiptir. Çevik spor otomobilin ortaya çıkan performansı en hafif tabirle anlatacak olursak Porsche Turbo S, 0’dan 100 kilometre hıza sadece 2.6 saniyede ulaşmaktadır.

Kristen Stewart Kimdir?

Sonuç olarak Kristen Stewart, dünyanın en başarılı aktrislerinden biridir. “Alacakaranlık” serisi ile bilinen Hollywood aktrisi, ekran karakterlerinin neredeyse benzersiz düzeyde tutku ve çok yönlülük göstermesiyle Hollywood’da önemli bir etki yaratmaktadır.

İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here